Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Inlocuire TouchScreen Negru HTC EVO Shift 4G (gf) | ClickGSM


Pagina Duplicata, creata automat de sistem in cazul unei defectiuni, puteti continua de aici vizita ta pe site, mulțumim.

Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău HTC EVO Shift 4G și fi gata in o zi lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in o zi lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în o zi lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire TouchScreen pentru HTC EVO Shift 4G.

Detalii Reparație TouchScreen HTC EVO Shift 4G
Pret Cu Montaj 79 lei Service GSM HTC EVO Shift 4G
Durată o zi
DepozitPartener
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii TouchScreen HTC EVO Shift 4G

Pret Piesă 21 lei
Tip Piesă TouchScreen
CuloareNegru
ContinutSticla
Categorie TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam
Nume furnizor Touchscreen HTC EVO Shift 4G Negru
Descriere Digitizer / Touchscreen Cu Geam / Sticla  H T C E V O Shift 4 G Negru Black Va recomandam sa montati acest produs doar in service-uri gsm de specialitate

Descriere scurtă HTC EVO Shift 4G


🔍 HTC EVO Shift 4G Speedy, Knight conceput și construit de HTC , într-o carcasă de înălțime 111.2 milimetri, lățime 63 milimetri, grosime 17.6 milimetri și o greutate de 142 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 720 x 1560 pixeli și o diagonală de 88.9 milimetri cu o suprafață de 43.06% din mărime. Având putere de procesare de 700 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon S2 MSM7630 și video de Scorpion oferit de Qualcomilimetri Adreno 205 ajutate de 512 MB RAM. Capacitate de stocare 2 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2592 x 1944 pixeli, 5.04 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 2.2 Froyo, Android 2.3 Gingerbread upgradabil.
HTC EVO Shift 4G vine echipat cu o baterie de 1500 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 6 ore , 360 minute , 0.3 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru HTC EVO Shift 4G Speedy, Knight. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău HTC EVO Shift 4G și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii HTC EVO Shift 4G


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. HTC EVO Shift 4G, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat HTC. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL