Click

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

👍Returnare & Inlocuire produse ClickGSM.ro
- Puteti returna un produs daca nu sunteti multumit de acesta in termen de 14 zile de la data primirii comenzii, indiferent de motiv.

Folii : se pot returna doar daca nu au fost montate!
Huse : se pot retura, pentru orice motiv, atat timp cat mai aveti ambalajul Husei.
Piese : se pot retura doar daca aceste nu au fost montate, Inainte de a se monta trebuie sa fie Testate.
Accesorii : Se pot returna in caz de defecte de fabricatie si nu defecte provocate, si trebuie sa se returneze cu ambalajul original complet.
Reparatii : NU SE POT FACE RETURNARI, caz in care piesele vor prezenta defecte (de fabricatie si nu provocate) pe perioada garantiei aceste se vor schimba, fara costuri suplimentare, fara a se achita taxele de transport, dar daca apartul este trimis cu un defect provocat sau un defect care nu are legatura cu reparatia executata de noi, reparatia (daca este cazul) si taxa de transport trebuie suportata de dvs.


- Puteti inlocui un produs daca nu este cel asteptat de dvs urmand ca in cazul in care daca noul produs este mai scump, sa achitati doar diferenta dintre produse sau sa va restituim diferenta intr-un cont bancar,daca produsul este mai ieftin.

- Ne puteti contacta pe email 📧 office@quickgsm.ro sau telefonic/whatsapp la numarul 📞 0721 105 333 .

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile . de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar (avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN) .

Expediati produsele in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.
Intentia de a returna produsul trebuie transmisa la adresa de email 📧 office@quickgsm.ro, insotita de numarul facturii, numele dumneavoastra si numarul de telefon unde puteti fi contactat. Numarul de telefon pentru retururi este: 📞 0721 105 333 .

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (inclusiv ambalajul original si toate componentele incluse in pachet , cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data returului.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in urmatoarele situatii: Returnari repetate (mai mult de doua retururi repetate pentru acelasi tip, marca si model de produs). Daca au fost cumparate mai multe produse de acelasi tip, marca si model, se accepta returnarea unui singur produs desigilat (restul de produse sunt acceptate numai daca sunt sigilate in ambalajul original cu toate etichetele originale).

Produsele comandate si ridicate din sediu, nu pot fi returnate conform O.U.G 34 din 2014.Aceste produse pot fi testate in momentul receptiei.

Conditiile de retur in cazul persoanelor juridice/firme ( operatori economici* )/clientilor care nu intrunesc conditiile privind calitatea de consumator : perioada de 3 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produsului/produselor , minim 3 comenzi finalizate in prealabil, produsul returnat sa fie sigilat, nefolosit.


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro © from 2021 Powered By @ QuickGSM ® from 2016 - @ ClickGSM ® from 2020 by Preda Catalin