Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Garanție ClickGSMProdusele comercializate de noi beneficiază de garanție după cum urmează:

Folii : NU SE OFERA GARANTIE!
Huse : 30 de Zile, pentru husele din mai multe componente (Garanția nu acoperă Spargerea sau ruperea).
Piese : 90 de Zile doar dacă aceste nu au fost montate, Înainte de a se monta trebuie sa fie Testate.
Accesorii : 60 de zile pentru majoritatea din ele, Produsele originale au garanție de la producător!.

Garanția nu este valabilă pentru manualele de utilizare, aplicațiile, setările, conținutul, datele sau link-urile furnizate de terți, fie că sunt incorporate in produs (in timpul instalării, al asamblării sau al livrării), descărcate pe acesta sau obținute, in orice fel, de utilizator.
Garanția nu acoperă uzura normală a produsului.
In următoarele situații, unitatea service își rezervă dreptul de a anula garanția, cât și conformitatea legală a produsului, fără acordul utilizatorului, putând astfel percepe taxe de reparații, după informarea utilizatorului și acceptul sau de reparație contra cost:
- Defecte cauzate de intervenții neautorizate asupra softului si, in special, asupra ROM-ului prin JailBreak, ROOT, FLASH sau alte asemenea acțiuni. Acest tip de intervenții pot duce la arderea plăcii de baza a produsului.

- Defecte cauzate de manevrarea brutală (ex: defecte cauzate de obiecte ascuțite, de îndoire sau cădere etc.) sau defecte și stricăciuni cauzate de utilizarea incorectă a produsului.

- Defecte sau presupuse defecte cauzate de utilizarea produsului cu produse, accesorii, software si/sau servicii care nu sunt compatibile cu produsul cumpărat, și defecte cauzate de utilizarea produsului in alt scop decât cel pentru care a fost conceput.

Atunci când faceți un update software oficial, altul decât OTA, asigurați-vă că acest update este destinat și compatibil cu produsul dumneavoastră.

- Defecte cauzate de scurtcircuitarea acumulatorului, de faptul că sigiliile de protecție a acumulatorului sau celulele acestuia sunt deteriorate sau prezintă semne de intervenție neautorizată.

- Deschiderea, modificarea sau repararea produsului de către o altă entitate decât centrele autorizate de service, sau dacă numărul de serie al produsului, codul de data al accesoriului sau numărul IMEI au fost îndepărtate, șterse, au devenit greu vizibile sau au fost modificate in orice fel.

- Expunerea produsului la umezeală, la condiții extreme din punct de vedere termic sau la alți factori de mediu, la coroziune, oxidare, dacă a intrat in contact cu lichide, alimente sau produse chimice. Activarea senzorului de umezeală sau urmele de oxizi pot duce la scoaterea produsului din garanție, atât convențional, cât și de conformitate.

- Pierderea certificatului de garanție sau a documentului de achiziție a Produsului.

- Dacă ecranul produsului prezintă mai Putin de 3 pixeli morți, nu este considerat defect, deoarece nu influențează utilizarea produsului și nu necesită reparație.

- In cazul solicitării nejustificate de acordare a garanției, consumatorului i se vă solicita contravaloarea manoperei de investigare, care nu vă fi mai mică de 60 de lei .


* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL