Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Touchscreen cu Sticla Negru HTC EVO Shift 4G (gf)
Touchscreen HTC EVO Shift 4G Negru

🚚 Comada Piesa:2 zile

21 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:4 Zile

71 Lei


Piesa:Touchscreen

Culoare:Negru

Pret cu Montaj:71 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:21 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: gf
COD: mvi2
Tip: Touchscreen
Brand: HTC
Nume: EVO Shift 4G
Categorie: Piesa - TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam
Nume: Touchscreen HTC EVO Shift 4G Negru
Disponibilitate: 2021-07-02

Touchscreen HTC EVO Shift 4G Negru


Piesa Touchscreen cu Sticla Negru HTC EVO Shift 4G (gf) din categoria TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: Speedy, Knight, .
Touchscreen HTC EVO Shift 4G Negru, Touchscreen cu Sticla Negru HTC EVO Shift 4G, Touchscreen HTC EVO Shift 4G Negru, Speedy, Knight (gf) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru HTC EVO Shift 4G


Descriere scurtă HTC EVO Shift 4G


🔍 HTC EVO Shift 4G cunoscut sub nume model ca Speedy, Knight, conceput și construit de HTC, într-o carcasa de înălțime 111.2 milimetri, lățime 63 milimetri, grosime 17.6 milimetri și o greutate de 142 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 720 x 1560 pixeli și o diagonală de 88.9 milimetri cu o suprafață de 43.06% din mărime. Având putere de procesare de 700 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon S2 MSM7630 și video de Scorpion oferit de Qualcomilimetri Adreno 205 ajutate de 512 MB RAM. Capacitate de stocare 2 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2592 x 1944 pixeli, 5.04 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 2.2 Froyo, Android 2.3 Gingerbread upgradabil.
HTC EVO Shift 4G vine echipat cu o baterie de 1500 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 6 ore , 360 minute , 0.3 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii HTC EVO Shift 4G

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa touchscreen cu sticla negru htc evo shift 4g EVO Shift 4G vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat HTC, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere