Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


👨‍🔧 Sercive GSM 👩‍🔧 | Reparatii 📱 TelefoaneGama Noastra de Producatori Telefoane pe care le reparam


HP Reparatii HP Apple Reparatii Apple HTC Reparatii HTC BlackBerry Reparatii BlackBerry Samsung Reparatii Samsung LG Reparatii LG Acer Reparatii Acer Gigabyte Reparatii Gigabyte Meizu Reparatii Meizu Sony Reparatii Sony Motorola Reparatii Motorola Huawei Reparatii Huawei Nokia Reparatii Nokia ZTE Reparatii ZTE Lenovo Reparatii Lenovo Alcatel Reparatii Alcatel Philips Reparatii Philips Honor Reparatii Honor Oppo Reparatii Oppo Sharp Reparatii Sharp Xiaomi Reparatii Xiaomi Amazon Reparatii Amazon Asus Reparatii Asus Panasonic Reparatii Panasonic BLU Reparatii BLU Cubot Reparatii Cubot Allview Reparatii Allview Micromax Reparatii Micromax Gionee Reparatii Gionee Vivo Reparatii Vivo Archos Reparatii Archos Karbonn Reparatii Karbonn Coolpad Reparatii Coolpad Doogee Reparatii Doogee Ulefone Reparatii Ulefone Wiko Reparatii Wiko Elephone Reparatii Elephone Fujitsu Reparatii Fujitsu Prestigio Reparatii Prestigio UMi Reparatii UMi Yezz Reparatii Yezz Bluboo Reparatii Bluboo CAT Reparatii CAT nubia Reparatii nubia BlackView Reparatii BlackView Leagoo Reparatii Leagoo Vodafone Reparatii Vodafone Microsoft Reparatii Microsoft OnePlus Reparatii OnePlus Orange Reparatii Orange LeTV Reparatii LeTV ZUK Reparatii ZUK LeEco Reparatii LeEco Mobiistar Reparatii Mobiistar Vernee Reparatii Vernee Google Reparatii Google UMIDIGI Reparatii UMIDIGI Razer Reparatii Razer Realme Reparatii Realme IBUY Reparatii IBUY iHunt Reparatii iHunt
REPARATII DIN toata ROMANIA
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce oferă servicii de reparațiilor prin curierat, fără bătăi de cap, completează formularul 🚚 #StaiAcasa, daca este ceva ce nu am înțeles va sunam și stabilim tot, trimitem noi curierul, nu trebuie decât sa împachetați bine acel cole, trimitem curierul in toată România, nu va faceți probleme, taxa fixa de transport dus-întors este de 30 de lei, dara se poate adăuga taxa de extra Km după caz care este de 30 de lei, vei fii înștiințat de ea atunci când vei completa formularul.
Reparațiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC și primesc garanție 90 de zile.
REPARATII HARDWARE
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce oferă servicii de reparațiilor hardware pentru telefoanele mobile și tablete , reparațiile fiind efectuate într-un mediu profesional de către tehnicieni atestați și cu o îndelungă experientă in domeniu. Constatarea defectului și găsirea soluției optime de reparat este gratuită, iar toate lucrările efectuate de către service-ul nostru primesc garanție 90 de zile. Preturile reparațiilor variază in funcție de modelul telefonului sau tabletei, de defectul reclamat și de piesele care vor fi folosite pentru a repara telefonul. Reparațiile efectuate sunt in deplină concordantă cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC.
RESOFTARE TELEFOANE
Service GSM

 ClickGSM.RO este un Service GSM ce oferă servicii de reparații software pentru majoritatea mărcilor / modelelor existente pe piața Românească de telefoane și tablete , asigurând remedierea defectelor sistemului de operare sau ale aplicațiilor. Un service gsm unde constatarea defectului și găsirea soluției optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrările efectuate de către service-ul nostru primesc garanție 90 de zile. Problemele legate de refuncționarea soft-ului telefonului sau tabletei dumneavoastră este asigurată de o echipă de tehnicieni atestați și cu o îndelungă experientă in domeniu. Reparațiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC.
DEFECTE CAUZATE DE APA
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce repară cu succes problemele cauzate de lichide a telefonului-ului tău , asigurând reparații pentru telefoane scăpate in apă, afectate de lichide sau umezeală. Constatarea defectului și găsirea soluției optime de reparat este gratuită, iar toate lucrările efectuate de către service-ul nostru primesc garanție 90 de zile. Suntem un Service GSM cu o echipă de tehnicieni atestați și cu o îndelungă experientă in domeniu vor asigura repararea telefonului sau tabletei dumneavoastră și recuperarea datelor ce nu mai pot fi accesate. Reparațiile efectuate sunt in deplină concordantă cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC
DECODARI TELEFOANE
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce asigură decodarea telefoanelor mobile sau tablete in cazul in care acestea au fost achiziționate din afara țari și are activă restricția de operator (sau restricția de oferta), caz in care terminalul dumneavoastră nu poate fi folosit cu o altă cartela SIM in afară de cea pusă la dispoziție de către operatorul de rețea inițial. De asemenea, oferim servicii de decodare a telefoanelor mobile ce au fost achiziționate direct codate într-o anumită rețea (Orange, Vodafone etc ...). Deblocarea terminalului mobil (telefon mobil / terminal gsm) in cazul in care ai uitat parola de securitate (codul de utilizator, codul de securitate, parola de siguranță).
CONSTATARE / EVALUARE
Service GSM

 ClickGSM.RO este un Service GSM ce oferă servicii ce vin in întâmpinarea tuturor problemelor legate de telefonul sau tableta , suport și consultantă, constatarea defectelor fiind GRATUITA! O echipă de tehnicieni atestați și cu o îndelungă experientă in domeniu vor asigura servicii de cea mai bună calitate. Folosindu-ne de experienta și cunoștințele noastre putem răspunde celor mai exigente gusturi și dorințe. Constatările și reparațiile efectuate sunt in deplină concordantă cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC.clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere