Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


👨‍🔧 Sercive GSM 👩‍🔧 | Reparatii 📱 TableteGama Noastra de Producatori Tablete pe care le reparam


Apple Reparatii Apple Samsung Reparatii Samsung HTC Reparatii HTC Acer Reparatii Acer HP Reparatii HP LG Reparatii LG Sony Reparatii Sony Asus Reparatii Asus Microsoft Reparatii Microsoft Lenovo Reparatii Lenovo Huawei Reparatii Huawei Allview Reparatii Allview Micromax Reparatii Micromax Nokia Reparatii Nokia Archos Reparatii Archos ZTE Reparatii ZTE Fujitsu Reparatii Fujitsu Amazon Reparatii Amazon Alcatel Reparatii Alcatel Prestigio Reparatii Prestigio Sharp Reparatii Sharp BLU Reparatii BLU Bluboo Reparatii Bluboo Xiaomi Reparatii Xiaomi Vodafone Reparatii Vodafone Honor Reparatii Honor Panasonic Reparatii Panasonic Google Reparatii Google Leagoo Reparatii Leagoo Philips Reparatii Philips CAT Reparatii CAT Vivo Reparatii Vivo Oppo Reparatii Oppo BlackView Reparatii BlackView Doogee Reparatii Doogee Mediacom Reparatii Mediacom Miia Reparatii Miia Millet Reparatii Millet Mitoo Reparatii Mitoo MPMAN Reparatii MPMAN MyTab Reparatii MyTab Nanotab Reparatii Nanotab NeuTab Reparatii NeuTab Nextbook Reparatii Nextbook nJoy Reparatii nJoy Noriel Reparatii Noriel Novo Reparatii Novo Odys Reparatii Odys Omega Reparatii Omega OneLife Reparatii OneLife Piranha Reparatii Piranha Ployer Reparatii Ployer Polaris Reparatii Polaris Polaroid Reparatii Polaroid Qilive Reparatii Qilive Quer Reparatii Quer QuickTab Reparatii QuickTab Smailo Reparatii Smailo Smart Reparatii Smart SmartTech Reparatii SmartTech Utok Reparatii Utok Vonino Reparatii Vonino
REPARATII DIN toata ROMANIA
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce oferă servicii de reparațiilor prin curierat, fără bătăi de cap, completează formularul 🚚 #StaiAcasa, daca este ceva ce nu am înțeles va sunam și stabilim tot, trimitem noi curierul, nu trebuie decât sa împachetați bine acel cole, trimitem curierul in toată România, nu va faceți probleme, taxa fixa de transport dus-întors este de 30 de lei, dara se poate adăuga taxa de extra Km după caz care este de 30 de lei, vei fii înștiințat de ea atunci când vei completa formularul.
Reparațiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC și primesc garanție 90 de zile.
REPARATII HARDWARE
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce oferă servicii de reparațiilor hardware pentru telefoanele mobile și tablete , reparațiile fiind efectuate într-un mediu profesional de către tehnicieni atestați și cu o îndelungă experientă in domeniu. Constatarea defectului și găsirea soluției optime de reparat este gratuită, iar toate lucrările efectuate de către service-ul nostru primesc garanție 90 de zile. Preturile reparațiilor variază in funcție de modelul telefonului sau tabletei, de defectul reclamat și de piesele care vor fi folosite pentru a repara telefonul. Reparațiile efectuate sunt in deplină concordantă cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC.
RESOFTARE TELEFOANE
Service GSM

 ClickGSM.RO este un Service GSM ce oferă servicii de reparații software pentru majoritatea mărcilor / modelelor existente pe piața Românească de telefoane și tablete , asigurând remedierea defectelor sistemului de operare sau ale aplicațiilor. Un service gsm unde constatarea defectului și găsirea soluției optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrările efectuate de către service-ul nostru primesc garanție 90 de zile. Problemele legate de refuncționarea soft-ului telefonului sau tabletei dumneavoastră este asigurată de o echipă de tehnicieni atestați și cu o îndelungă experientă in domeniu. Reparațiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC.
DEFECTE CAUZATE DE APA
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce repară cu succes problemele cauzate de lichide a telefonului-ului tău , asigurând reparații pentru telefoane scăpate in apă, afectate de lichide sau umezeală. Constatarea defectului și găsirea soluției optime de reparat este gratuită, iar toate lucrările efectuate de către service-ul nostru primesc garanție 90 de zile. Suntem un Service GSM cu o echipă de tehnicieni atestați și cu o îndelungă experientă in domeniu vor asigura repararea telefonului sau tabletei dumneavoastră și recuperarea datelor ce nu mai pot fi accesate. Reparațiile efectuate sunt in deplină concordantă cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC
DECODARI TELEFOANE
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce asigură decodarea telefoanelor mobile sau tablete in cazul in care acestea au fost achiziționate din afara țari și are activă restricția de operator (sau restricția de oferta), caz in care terminalul dumneavoastră nu poate fi folosit cu o altă cartela SIM in afară de cea pusă la dispoziție de către operatorul de rețea inițial. De asemenea, oferim servicii de decodare a telefoanelor mobile ce au fost achiziționate direct codate într-o anumită rețea (Orange, Vodafone etc ...). Deblocarea terminalului mobil (telefon mobil / terminal gsm) in cazul in care ai uitat parola de securitate (codul de utilizator, codul de securitate, parola de siguranță).
CONSTATARE / EVALUARE
Service GSM

 ClickGSM.RO este un Service GSM ce oferă servicii ce vin in întâmpinarea tuturor problemelor legate de telefonul sau tableta , suport și consultantă, constatarea defectelor fiind GRATUITA! O echipă de tehnicieni atestați și cu o îndelungă experientă in domeniu vor asigura servicii de cea mai bună calitate. Folosindu-ne de experienta și cunoștințele noastre putem răspunde celor mai exigente gusturi și dorințe. Constatările și reparațiile efectuate sunt in deplină concordantă cu normele europene de Protecție Electrostatica și cu Normele IPC.clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere