Service GSM Reparatii Yezz


Imagini cu scop Informativ
Yezz Max 1 Yezz 40000000 Yezz Andy 5E5 Yezz Epic T Yezz Andy 4E5 8GB Yezz Andy 5E4 Yezz Andy 4E5 Yezz Andy 4E4 Yezz 5M Yezz Andy 5E3 Yezz Andy 4.7T Yezz Andy 5.5T VR Yezz Andy 5.5M VR Yezz Andy 4E3I Yezz Sfera Yezz Andy 4.7M Yezz Andy 5M Yezz Andy 6EL Yezz Andy C5E Yezz Andy 5E Yezz Andy 5.5VR Yezz Andy 5VR Yezz Andy 4EL2 Yezz Andy 5EL Yezz Andy 4.5EL Yezz Andy 3.5EI3 Yezz Andy 4E Yezz Andy 4E2I Yezz Andy 3.5E2I Yezz Andy C5QL Yezz Monaco 4.7 Yezz Billy 4 Yezz Andy 5T Yezz Andy C5VP Yezz Andy 5EI Yezz Andy 4EI Yezz Andy 3.5EI Yezz Billy 4.7 Yezz Andy 6Q Yezz Classic C21 Yezz Andy A5QP Yezz Andy AZ4.5 Yezz Epic T7FD Yezz Epic T7ED Yezz Andy A6M
REPARATII HARDWARE Yezz

 Un service gsm ce ofera servicii de reparatiilor hardware pentru telefoanele mobile si tablete Yezz, reparatiile fiind efectuate intr-un mediu profesional de catre technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu. Un service gsm constatarea defectului si gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile. Preturile reparatiilor varaiza in functie de modelul telefonului, de defectul reclamat si de piesele care vor fi folosite pentru a repara telefonul. Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu Noremele Europene de Protectie Electrostatica si cu Normele IPC.

REPARATII SOFTWARE Yezz

 ClickGSM Service este un service gsm ce ofera servicii de reparatii software pentru Yezz si majoritatea marcilor / modelelor existente pe piata romaneasca de telefoane si tablete, asigurand remedierea defectelor sistemului de operare sau ale aplicatiilor. Un service gsm unde constatarea defectului si gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile. Problemele legate de nefunctionarea soft-ului telefonului dumneavoastra este asigurata de o echipa de technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu. Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu Noremele Europene de Protectie Electrostatica si cu Normele IPC.

DEFECTE CAUZATE DE APA Yezz

 Un service gsm ce repara cu success problemele cauzate de lichide a telefonului-ului tau, asigurand reparatii pentru telefoane scapate in apa, afectate de lichide sau umezeala. Constatarea defectului si gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile. Un service gsm cu o echipa de technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu vor asigura reprarea telefonului dumneavoastra si recuperarea datelor ce nu mai pot fi accesate. Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu Noremele Europene de Protectie Electrostatica si cu Normele IPC.

DECODARI / DEBLOCARI Yezz

 Un service gsm Yezz ce asigura decodarea telefonelor mobile sau tablete in cazul in care acestea au fost achizitionate din alta tara si are activa restrictia de operator (sau restictia de oferta), caz in care terminalul dumneavoastra nu poate fi folosit cu o alta cartela SIM in afara de cea pusa la dispozitie de catre operatorul gsm initial. Deasemenea, oferim servicii de decodare a telefoanelor mobile ce au fost achizitionate direct codate intr-o anumita reatea (Orange, Vodafone). Deblocarea terminalului mobil (telefon mobil / terminal gsm) in cazul in care ati uitat parola de securitate (codul de utilizator, codul de securitate, parola de siguranta).

CONSTATARE / EVALUARE Yezz

 ClickGSM este un service gsm ce ofera servicii ce vin in intampinarea tuturor problemelor legate de telefonul tau Yezz, suport si consultanta, constatarea defectelor fiind GRATUITA! O echipa de technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai inalta calitate. Folosindu-ne de experienta si cunostintele noastre putem raspunde celor mai exigente gusturi si dorinte. Constatarile si reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu Noremele Europene de Protectie Electrostatica si cu Normele IPC.


Service

Philips

Service

ZTE

Service

Karbonn

Service

Google

Service

Vivo

Service

Microsoft

Service

Vodafone

Service

Cubot

Service

Wiko

Service

nubia

Service

Elephone

Service

Allview

Service

Acer

Service

Doogee

Service

Vernee

Service

Alcatel

Service

HTC

Service

HP

Service

Meizu

Service

Micromax


Suna-ne 0721 105 333

Scrie-ne pe Whatsapp

Viziteaza pagina de Facebook

Scrie-ne pe Messenger

Trimite-ne e-Mail

Gaseste-ne Locatia

Vizioneaza-ne pe Youtube

Urmareste-ne pe Goole

Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.

Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.

Poti reveni asupra acestei decizi din josul site-ului. Apasand pe Cookies.