Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Service GSM reparatii și piese Sony Xperia tipo Tapioka SS, ST21i, ST21a
DisplayTelefoaneInfo Display OriginalTelefoaneInfo Geam CameraTelefoaneInfo TouchscreenTelefoaneInfo SticlaTelefoaneInfo Capac SpateTelefoaneInfo BaterieTelefoaneInfo DifuzorTelefoaneInfo CascaTelefoaneInfo Mufa IncarcareTelefoaneInfo Modul IncarcareTelefoaneInfo Modul ElectronicTelefoaneInfo Mufa CastiTelefoaneInfo MicrofonTelefoaneInfo Camera FataTelefoaneInfo Camera SpateTelefoaneInfo Cititor SimTelefoaneInfo Cititor CardTelefoaneInfo SenzorTelefoaneInfo Buton PornireTelefoaneInfo Buton AmprentaTelefoaneInfo Buton HomeTelefoaneInfo Butoane VolumTelefoaneInfo Butoane TactileTelefoaneInfo Buton VibratieTelefoaneInfo VibratorTelefoaneInfo AcumulatorTelefoaneInfo CarcasaTelefoaneInfo BlitTelefoaneInfo AntenaTelefoaneInfo Rama DisplayTelefoaneInfo Antena GsmTelefoaneInfo Flex De LegaturaTelefoaneInfo Conector PlacaTelefoaneInfo Circuit IntegratTelefoaneInfo Placa De BazaTelefoaneInfo Geam FataTelefoaneInfo Geam SpateTelefoaneInfo Sticla SpateTelefoaneInfo EcranTelefoaneInfo

ℹ️ Atentie !!! Sony Xperia tipo nu are piese in stocul depozitului Central pentru informatii va rog Contactati-ne 0721105333.

ℹ️ Piese pentru Sony Xperia tipo se poate gasi la un alt furnizor nu ezita sa ne contactezi 0721105333.

Descriere scurtă Sony Xperia tipo


🔍 Sony Xperia tipo cunoscut sub nume model ca Tapioka SS, ST21i, ST21a, Tapioka SS, ST21i, ST21a, conceput și construit de Sony , într-o carcasa de înălțime 103 milimetri, lățime 57 milimetri, grosime 13 milimetri și o greutate de 99 grame, cu un display TFT cu o rezoluție de 320 x 480 pixeli și o diagonală de 81.28 mm cu o suprafață de 52.10% din mărime. Având putere de procesare de 800 MHz oferit de un procesor Qualcomm Snapdragon S1 MSM7225A și video de ARM Cortex-A5 oferit de Qualcomm Adreno 200 ajutate de 512 MB RAM. Capacitate de stocare 2.9 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2048 x 1536 pixeli, 3.15 Megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich upgradabil.
Sony Xperia tipo vine echipat cu o baterie de 1500 miliamperi Li-Ion care are o durată de viată 4 ore si 30 minute vorbire in 3G gsm Specificații Complete

Nota reparatii Sony Xperia tipo


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de service gsm reparatii Xperia tipo vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat Sony, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere