Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Service GSM reparatii și piese Samsung Galaxy Pocket plus GT-S5301, S5301
DisplayTelefoaneInfo Display OriginalTelefoaneInfo Geam CameraTelefoaneInfo TouchscreenTelefoaneInfo SticlaTelefoaneInfo Capac SpateTelefoaneInfo BaterieTelefoaneInfo DifuzorTelefoaneInfo CascaTelefoaneInfo Mufa IncarcareTelefoaneInfo Modul IncarcareTelefoaneInfo Modul ElectronicTelefoaneInfo Mufa CastiTelefoaneInfo MicrofonTelefoaneInfo Camera FataTelefoaneInfo Camera SpateTelefoaneInfo Cititor SimTelefoaneInfo Cititor CardTelefoaneInfo SenzorTelefoaneInfo Buton PornireTelefoaneInfo Buton AmprentaTelefoaneInfo Buton HomeTelefoaneInfo Butoane VolumTelefoaneInfo Butoane TactileTelefoaneInfo Buton VibratieTelefoaneInfo VibratorTelefoaneInfo AcumulatorTelefoaneInfo CarcasaTelefoaneInfo BlitTelefoaneInfo AntenaTelefoaneInfo Rama DisplayTelefoaneInfo Antena GsmTelefoaneInfo Flex De LegaturaTelefoaneInfo Conector PlacaTelefoaneInfo Circuit IntegratTelefoaneInfo Placa De BazaTelefoaneInfo Geam FataTelefoaneInfo Geam SpateTelefoaneInfo Sticla SpateTelefoaneInfo EcranTelefoaneInfo

ℹ️ Atentie !!! Samsung Galaxy Pocket plus nu are piese in stocul depozitului Central pentru informatii va rog Contactati-ne 0721105333.

ℹ️ Piese pentru Samsung Galaxy Pocket plus se poate gasi la un alt furnizor nu ezita sa ne contactezi 0721105333.

Descriere scurtă Samsung Galaxy Pocket plus


🔍 Samsung Galaxy Pocket plus cunoscut sub nume model ca GT-S5301, S5301, GT-S5301, S5301, conceput și construit de Samsung , într-o carcasa de înălțime 104.9 milimetri, lățime 57.9 milimetri, grosime 12 milimetri și o greutate de 97 grame, cu un display TFT cu o rezoluție de 240 x 320 pixeli și o diagonală de 71.12 mm cu o suprafață de 40.10% din mărime. Având putere de procesare de 850 MHz oferit de un procesor Broadcom BCM21654 și video de ARM Cortex-A9 oferit de Broadcom VideoCore IV ajutate de 512 MB RAM. Capacitate de stocare 4 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 1600 x 1200 pixeli, 1.92 Megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.0 Ice Cream Sandwich upgradabil.
Samsung Galaxy Pocket plus vine echipat cu o baterie de 1200 miliamperi Li-Ion care are o durată de viată 5 ore si 40 minute vorbire in 3G gsm Specificații Complete

Nota reparatii Samsung Galaxy Pocket plus


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de service gsm reparatii Galaxy Pocket plus vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat Samsung, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere