Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Astazi 15.04.2022 - inchis
Comenzile online vor fi procesate de Marti: 16.08.2022

Service GSM reparatii și piese Panasonic Eluga DL1 EB-3901
DisplayTelefoaneInfo Display OriginalTelefoaneInfo Geam CameraTelefoaneInfo TouchscreenTelefoaneInfo SticlaTelefoaneInfo Capac SpateTelefoaneInfo BaterieTelefoaneInfo DifuzorTelefoaneInfo CascaTelefoaneInfo Mufa IncarcareTelefoaneInfo Modul IncarcareTelefoaneInfo Modul ElectronicTelefoaneInfo Mufa CastiTelefoaneInfo MicrofonTelefoaneInfo Camera FataTelefoaneInfo Camera SpateTelefoaneInfo Cititor SimTelefoaneInfo Cititor CardTelefoaneInfo SenzorTelefoaneInfo Buton PornireTelefoaneInfo Buton AmprentaTelefoaneInfo Buton HomeTelefoaneInfo Butoane VolumTelefoaneInfo Butoane TactileTelefoaneInfo Buton VibratieTelefoaneInfo VibratorTelefoaneInfo AcumulatorTelefoaneInfo CarcasaTelefoaneInfo BlitTelefoaneInfo AntenaTelefoaneInfo Rama DisplayTelefoaneInfo Antena GsmTelefoaneInfo Flex De LegaturaTelefoaneInfo Conector PlacaTelefoaneInfo Circuit IntegratTelefoaneInfo Placa De BazaTelefoaneInfo Geam FataTelefoaneInfo Geam SpateTelefoaneInfo Sticla SpateTelefoaneInfo EcranTelefoaneInfo

ℹ️ Atentie !!! Panasonic Eluga DL1 nu are piese in stocul depozitului Central pentru informatii va rog Contactati-ne 0721105333.

ℹ️ Piese pentru Panasonic Eluga DL1 se poate gasi la un alt furnizor nu ezita sa ne contactezi 0721105333.

Descriere scurtă Panasonic Eluga DL1


🔍 Panasonic Eluga DL1 cunoscut sub nume model ca EB-3901, EB-3901, conceput și construit de Panasonic , într-o carcasa de înălțime 123 milimetri, lățime 62 milimetri, grosime 7.8 milimetri și o greutate de 103 g, cu un display AMOLED cu o rezoluție de 540 x 960 pixeli și o diagonală de 109.22 milimetri cu o suprafață de 67.06% din mărime. Având putere de procesare de 1000 MHz oferit de un procesor Texas Instruments OMAP 4 4430 și video de ARM Cortex-A9 oferit de PowerVR SGX540 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 2.3.5 Gingerbread, Android 4.0 Ice Cream Sandwich upgradabil.
Panasonic Eluga DL1 vine echipat cu o baterie de 1150 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 4 ore , 240 minute , 0.2 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete

Nota reparatii Panasonic Eluga DL1


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de service gsm reparatii Eluga DL1 vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat Panasonic, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere