Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Service GSM reparatii și piese Nokia Lumia 505 RM-923
DisplayTelefoaneInfo Display OriginalTelefoaneInfo Geam CameraTelefoaneInfo TouchscreenTelefoaneInfo SticlaTelefoaneInfo Capac SpateTelefoaneInfo BaterieTelefoaneInfo DifuzorTelefoaneInfo CascaTelefoaneInfo Mufa IncarcareTelefoaneInfo Modul IncarcareTelefoaneInfo Modul ElectronicTelefoaneInfo Mufa CastiTelefoaneInfo MicrofonTelefoaneInfo Camera FataTelefoaneInfo Camera SpateTelefoaneInfo Cititor SimTelefoaneInfo Cititor CardTelefoaneInfo SenzorTelefoaneInfo Buton PornireTelefoaneInfo Buton AmprentaTelefoaneInfo Buton HomeTelefoaneInfo Butoane VolumTelefoaneInfo Butoane TactileTelefoaneInfo Buton VibratieTelefoaneInfo VibratorTelefoaneInfo AcumulatorTelefoaneInfo CarcasaTelefoaneInfo BlitTelefoaneInfo AntenaTelefoaneInfo Rama DisplayTelefoaneInfo Antena GsmTelefoaneInfo Flex De LegaturaTelefoaneInfo Conector PlacaTelefoaneInfo Circuit IntegratTelefoaneInfo Placa De BazaTelefoaneInfo Geam FataTelefoaneInfo Geam SpateTelefoaneInfo Sticla SpateTelefoaneInfo EcranTelefoaneInfo

ℹ️ Atentie !!! Nokia Lumia 505 nu are piese in stocul depozitului Central pentru informatii va rog Contactati-ne 0721105333.

ℹ️ Piese pentru Nokia Lumia 505 se poate gasi la un alt furnizor nu ezita sa ne contactezi 0721105333.

Descriere scurtă Nokia Lumia 505


🔍 Nokia Lumia 505 cunoscut sub nume model ca RM-923, RM-923, conceput și construit de Nokia , într-o carcasa de înălțime 118.1 milimetri, lățime 61.2 milimetri, grosime 11.3 milimetri și o greutate de 131 grame, cu un display AMOLED cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli și o diagonală de 93.98 mm cu o suprafață de 54.09% din mărime. Având putere de procesare de 800 MHz oferit de un procesor Qualcomm Snapdragon S1 MSM7227A și video de ARM Cortex-A5 oferit de Qualcomm Adreno 200 ajutate de 256 MB RAM. Capacitate de stocare 4 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 Megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Microsoft Windows Phone 7.8 upgradabil.
Nokia Lumia 505 vine echipat cu o baterie de 1300 miliamperi Li-Ion care are o durată de viată 7 ore si 15 minute vorbire in 3G gsm Specificații Complete

Nota reparatii Nokia Lumia 505


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de service gsm reparatii Lumia 505 vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat Nokia, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere