Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Service GSM reparatii și piese Lenovo A60+
DisplayTelefoaneInfo Display OriginalTelefoaneInfo Geam CameraTelefoaneInfo TouchscreenTelefoaneInfo SticlaTelefoaneInfo Capac SpateTelefoaneInfo BaterieTelefoaneInfo DifuzorTelefoaneInfo CascaTelefoaneInfo Mufa IncarcareTelefoaneInfo Modul IncarcareTelefoaneInfo Modul ElectronicTelefoaneInfo Mufa CastiTelefoaneInfo MicrofonTelefoaneInfo Camera FataTelefoaneInfo Camera SpateTelefoaneInfo Cititor SimTelefoaneInfo Cititor CardTelefoaneInfo SenzorTelefoaneInfo Buton PornireTelefoaneInfo Buton AmprentaTelefoaneInfo Buton HomeTelefoaneInfo Butoane VolumTelefoaneInfo Butoane TactileTelefoaneInfo Buton VibratieTelefoaneInfo VibratorTelefoaneInfo AcumulatorTelefoaneInfo CarcasaTelefoaneInfo BlitTelefoaneInfo AntenaTelefoaneInfo Rama DisplayTelefoaneInfo Antena GsmTelefoaneInfo Flex De LegaturaTelefoaneInfo Conector PlacaTelefoaneInfo Circuit IntegratTelefoaneInfo Placa De BazaTelefoaneInfo Geam FataTelefoaneInfo Geam SpateTelefoaneInfo Sticla SpateTelefoaneInfo EcranTelefoaneInfo

ℹ️ Atentie !!! Lenovo A60+ nu are piese in stocul depozitului Central pentru informatii va rog Contactati-ne 0721105333.

ℹ️ Piese pentru Lenovo A60+ se poate gasi la un alt furnizor nu ezita sa ne contactezi 0721105333.

Descriere scurtă Lenovo A60+


🔍 Lenovo A60+ conceput și construit de Lenovo , într-o carcasa de înălțime 110 milimetri, lățime 63.8 milimetri, grosime 13.1 milimetri și o greutate de 147 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o diagonală de 91.44 milimetri cu o suprafață de 44.73% din mărime. Având putere de procesare de 1100 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6575 și video de ARM Cortex-A9 oferit de PowerVR SGX531T ajutate de 256 MB RAM. Capacitate de stocare 512 MB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 1600 x 1200 pixeli, 1.92 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 2.3.6 Gingerbread upgradabil.
Lenovo A60+ vine echipat cu o baterie de 1500 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 3 ore , 180 minute , 0.1 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete

Nota reparatii Lenovo A60+


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de service gsm reparatii A60+ vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat Lenovo, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere