Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Service GSM reparatii și piese HTC Desire SV Magni
DisplayTelefoaneInfo Display OriginalTelefoaneInfo Geam CameraTelefoaneInfo TouchscreenTelefoaneInfo SticlaTelefoaneInfo Capac SpateTelefoaneInfo BaterieTelefoaneInfo DifuzorTelefoaneInfo CascaTelefoaneInfo Mufa IncarcareTelefoaneInfo Modul IncarcareTelefoaneInfo Modul ElectronicTelefoaneInfo Mufa CastiTelefoaneInfo MicrofonTelefoaneInfo Camera FataTelefoaneInfo Camera SpateTelefoaneInfo Cititor SimTelefoaneInfo Cititor CardTelefoaneInfo SenzorTelefoaneInfo Buton PornireTelefoaneInfo Buton AmprentaTelefoaneInfo Buton HomeTelefoaneInfo Butoane VolumTelefoaneInfo Butoane TactileTelefoaneInfo Buton VibratieTelefoaneInfo VibratorTelefoaneInfo AcumulatorTelefoaneInfo CarcasaTelefoaneInfo BlitTelefoaneInfo AntenaTelefoaneInfo Rama DisplayTelefoaneInfo Antena GsmTelefoaneInfo Flex De LegaturaTelefoaneInfo Conector PlacaTelefoaneInfo Circuit IntegratTelefoaneInfo Placa De BazaTelefoaneInfo Geam FataTelefoaneInfo Geam SpateTelefoaneInfo Sticla SpateTelefoaneInfo EcranTelefoaneInfo

ℹ️ Atentie !!! HTC Desire SV nu are piese in stocul depozitului Central pentru informatii va rog Contactati-ne 0721105333.

ℹ️ Piese pentru HTC Desire SV se poate gasi la un alt furnizor nu ezita sa ne contactezi 0721105333.

Descriere scurtă HTC Desire SV


🔍 HTC Desire SV cunoscut sub nume model ca Magni, Magni, conceput și construit de HTC , într-o carcasa de înălțime 123.2 milimetri, lățime 71.3 milimetri, grosime 11.8 milimetri și o greutate de 143 g, cu un display Super LCD 2 cu o rezoluție de 1080 x 2432 pixeli și o diagonală de 114.3 milimetri cu o suprafață de 55.35% din mărime. Având putere de procesare de 900 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon S4 Play MSM8225 și video de ARM Cortex-A5 oferit de Qualcomilimetri Adreno 203 ajutate de 768 MB RAM. Capacitate de stocare 4 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich upgradabil.
HTC Desire SV vine echipat cu o baterie de 1620 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete

Nota reparatii HTC Desire SV


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de service gsm reparatii Desire SV vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat HTC, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere