Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Service GSM reparatii Google Pixel 6a | ClickgsmPiese, prețuri și reparatii Google Pixel 6a disponibile
Descriere scurtă Google Pixel 6a


🔍 Google Pixel 6a conceput și construit de Google , într-o carcasă de înălțime 141 milimetri, lățime 73.2 milimetri, grosime 9.1 milimetri și o greutate de 142 g, cu un display OLED cu o rezoluție de 1080 x 2340 pixeli și o diagonală de 154.94 milimetri cu o suprafață de din mărime. Având putere de procesare de 1300 MHz oferit de un procesor Google Tensor și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-400 MP2 ajutate de 768 MB RAM. Capacitate de stocare 4 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2560 x 3024 pixeli, 7.74 megapixeli și cea de frontală de 1600 x 1200 pixeli, 1.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 5.1 Lollipop upgradabil.
Google Pixel 6a vine echipat cu o baterie de 1800 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Google Pixel 6a . Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Google Pixel 6a și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Google Pixel 6a


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Google Pixel 6a, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Google. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Folie Protecție pentru Google Pixel 6a* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL