Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Touchscreen cu Sticla Negru Lenovo S8 (4g)
Touchscreen Lenovo S8 A7600 Negru

🚚 Comada Piesa:2 zile

43 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:4 Zile

79 Lei


Piesa:Touchscreen

Culoare:Negru

Pret cu Montaj:79 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:43 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: 4g
COD: mp02
Tip: Touchscreen
Brand: Lenovo
Nume: S8
Categorie: Piesa - TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam
Nume: Touchscreen Lenovo S8 A7600 Negru
Disponibilitate: 2021-02-07

Touchscreen Lenovo S8 A7600 Negru


Piesa Touchscreen cu Sticla Negru Lenovo S8 (4g) din categoria TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: None.
Touchscreen Lenovo S8 A7600 Negru, Touchscreen cu Sticla Negru Lenovo S8, Touchscreen Lenovo S8 A7600 Negru, (4g) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Lenovo S8

Nota reparatii Lenovo S8


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa touchscreen cu sticla negru lenovo s8 S8 vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Lenovo, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere