lick

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

Touchscreen cu Sticla Negru Allview T1 Vision (qm)
Service Reparatii GSM
ID: qm
COD: m11ig
Tip: Touchscreen
Brand: Allview
Nume: T1 Vision
Culoare: Negru
Categorie: Piesa - TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam
Nume: Touchscreen Allview T1 Vision Negru
Disponibilitate: 2021-02-07

Touchscreen Allview T1 Vision Negru


Piesa Touchscreen cu Sticla Negru Allview T1 Vision (qm) din categoria TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Touchscreen Allview T1 Vision Negru, Digitizer Touchscreen Cu Sticla Geam Allview T1 Vision Negru Black  . Produs O R I G I N A L High- Quality, testat de producator . Pentru functionarea optima a telefonului dumneavoastra, va recomandam sa apelati la un service gsm de specialitate care sa asigure manopera de schimbare/inlocuire a digitizer -ului. Atentie !!! Orice incercare de reparatie a telefonului fara cunostinte in domeniu poate duce la defectarea definitiva a dispozitivului.* S C Magazin G S M S R L - resseler de piese Allview * Vrei sa fii partenerul nostru si sa ai cele mai mici preturi la piesele Allview? Trimite-ne un email pe vanzari@magazingsm.ro , iar noi te vom contacta pentru a discuta toate detaliile legate de incheierea parteneriatului*.

Piese disponibile pentru Allview T1 Vision


Nota reparatii Allview T1 Vision

ℹī¸ Inainte de a ne folosii serviciul de piesa touchscreen cu sticla negru allview t1 vision T1 Vision va rugam verificati daca va puteti repara aparatul intr-un service autorizat Allview,
NU SUNTEM SERVICE AUTORIZAT noi incercam sa aducem aceleasi servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparatiii nu se pot executa in parametrii normali pentru ca nu se pot folosi piese originale, iar unele reparatii nu se executa nici in aceste service-uri autorizate, sau aii optat pentru o astfel de piesa (Aftermarket), acesta reparatie de care aveti nevoie va intregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus ca este si defect, va vom pune la dispozitie toate posibilitatile de al intregii cat mai bine posibil. (Diferente de Preturi intre Original si Aftermarket sunt Sesizabile acolo unde se gasesc piese). Noi indrumam clientul sa faca alegerea portrivita (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparatie, ALEGE POTRIVIT.
Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era inainte (cam 2% din modele reparate se etanseaza inapoi), si indicam sa nu fie folosit in APA.

Telefon
Telefoane
Tableta
Tablete
Laptop
Laptop-uri
PC
PC-uri
Aparat
Device
Status
Status
Mesaje
Mesaje
Curatare
Curatare Contact Lichid
Placa
Reparati Placa de Baza


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro Š from 2021 Powered By @ QuickGSM Ž from 2016 - @ ClickGSM Ž from 2020 by Preda Catalin