Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Sticla Auriu Samsung Galaxy Z3 (fv)
Geam Samsung Galaxy Z3 Z300 Auriu

🚚 Comada Piesa:2 zile

21 Lei

🛠️ Cerere Oferta :

Reparatie.

🛑 Important:

Riscuri Reparatie


Piesa:Sticla

Culoare:Auriu

Livrare:3 Zile

Pret Piesa:21 Lei

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: fv
COD: mv9g
Tip: Sticla
Brand: Samsung
Nume: Galaxy Z3
Categorie: Piesa - Sticla, Geam, Fata, Touchscreen, Componente Refurbishare
Nume: Geam Samsung Galaxy Z3 Z300 Auriu
Disponibilitate: 2021-02-07

Geam Samsung Galaxy Z3 Z300 Auriu


Piesa Sticla Auriu Samsung Galaxy Z3 (fv) din categoria Sticla, Geam, Fata, Touchscreen, Componente Refurbishare care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: None.
Geam Samsung Galaxy Z3 Z300 Auriu, Sticla Auriu Samsung Galaxy Z3, Geam Samsung Galaxy Z3 Z300 Auriu, (fv) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Samsung Galaxy Z3

Nota reparatii Samsung Galaxy Z3


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa sticla auriu samsung galaxy z3 Galaxy Z3 vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Samsung, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere