Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Modul Incarcare cu Microfon, Mufa Incarcare Asus ZenFone Live (qr)
Placa Circuit Cu Conector Incarcare Si Microfon Asus Zenfone Live ZB501KL

🚚 Comada Piesa:2 zile

59 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:4 Zile

95 Lei


Piesa:Modul Incarcare

Pret cu Montaj:95 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:59 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: qr
COD: m1316
Tip: Modul Incarcare
Brand: Asus
Nume: ZenFone Live
Categorie: Piesa - Mufa Incarcare, Modul, Charghing, Port, Flex, Banda, USB, Date, Conexiune
Nume: Placa Circuit Cu Conector Incarcare Si Microfon Asus Zenfone Live ZB501KL
Disponibilitate: 2021-02-07

Placa Circuit Cu Conector Incarcare Si Microfon Asus Zenfone Live ZB501KL


Piesa Modul Incarcare cu Microfon, Mufa Incarcare Asus ZenFone Live (qr) din categoria Mufa Incarcare, Modul, Charghing, Port, Flex, Banda, USB, Date, Conexiune care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: ZB501KL, .
Placa Circuit Cu Conector Incarcare Si Microfon Asus Zenfone Live ZB501KL, Modul Incarcare cu Microfon, Mufa Incarcare Asus ZenFone Live, Placa Circuit Cu Conector Incarcare Si Microfon Asus Zenfone Live ZB501KL, ZB501KL (qr) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Asus ZenFone Live


Descriere scurtă Asus ZenFone Live


🔍 Asus ZenFone Live cunoscut sub nume model ca ZB501KL, conceput și construit de Asus, într-o carcasa de înălțime 134.1 milimetri, lățime 75.3 milimetri, grosime 8.7 milimetri și o greutate de 131 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1176 x 2160 pixeli și o diagonală de 129.54 milimetri cu o suprafață de 70.02% din mărime. Având putere de procesare de 1300 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon 400 MSM8928 și video de ARM Cortex-A53 oferit de Qualcomilimetri Adreno 305 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB , 32 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3120 pixeli, 12.98 megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 6.0 Marshmallow upgradabil.
Asus ZenFone Live vine echipat cu o baterie de 3150 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 16 ore , 960 minute , 0.7 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Folie Protectie pentru Asus ZenFone Live

Ultra Anti Blue Light

Folie Protectie Ecran ZenFone Live

Protectie Ecran

Thin Clear

Folie Protectie Ecran ZenFone Live

Protectie Ecran

Ultra Clear

Folie Protectie Ecran ZenFone Live

Protectie Ecran

Ultra Anti Blue Light

Folie Protectie Ecran ZenFone Live

Protectie Ecran

Thin Clear

Folie Protectie Ecran ZenFone Live

Protectie Ecran

Ultra Clear

Folie Protectie Ecran ZenFone Live

Protectie Ecran


Nota reparatii Asus ZenFone Live

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa modul incarcare cu microfon si mufa incarcare asus zenfone live ZenFone Live vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Asus, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere