Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display Allview T1 Vision (ql)
Display Allview T1 Vision

🚚 Comada Piesa:2 zile

91 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:4 Zile

130 Lei


Piesa:Display

Pret cu Montaj:130 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:91 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: ql
COD: m11i9
Tip: Display
Brand: Allview
Nume: T1 Vision
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Display Allview T1 Vision
Disponibilitate: 2021-07-02

Display Allview T1 Vision


Piesa Display Allview T1 Vision (ql) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Display Allview T1 Vision, Display Allview T1 Vision, Display Allview T1 Vision, (ql) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Allview T1 Vision

Nota reparatii Allview T1 Vision


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display allview t1 vision T1 Vision vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Allview, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere