Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Buton Pornire cu Butoane Volum Motorola Edge+ (re)
POWER PLUS VOLUME FLEX CABLE

🚚 Comada Piesa:18 zile

91 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:19 Zile

155 Lei


Piesa:Buton Pornire

Pret cu Montaj:155 Lei

Durata Service:16 Zile

Durata Curier:19 Zile

Pret Piesa:91 Lei

Livrare:18 Zile

Depozit: Olanda

Service Reparatii GSM
ID: re
COD: r11ebrg
Tip: Buton Pornire
Brand: Motorola
Nume: Edge+
Categorie: Piesa - Folie, Banda, Flex, Modul, Declansator ecran, Power
Nume: POWER PLUS VOLUME FLEX CABLE
Disponibilitate: 2021-01-10

POWER PLUS VOLUME FLEX CABLE


Piesa Buton Pornire cu Butoane Volum Motorola Edge+ (re) din categoria Folie, Banda, Flex, Modul, Declansator ecran, Power care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: Edge Plus, .
POWER PLUS VOLUME FLEX CABLE, Buton Pornire cu Butoane Volum Motorola Edge+, POWER PLUS VOLUME FLEX CABLE, Edge Plus (re) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Motorola Edge+


Descriere scurtă Motorola Edge+


🔍 Motorola Edge+ cunoscut sub nume model ca Edge Plus, conceput și construit de Motorola, într-o carcasa de înălțime 144.8 milimetri, lățime 72.9 milimetri, grosime 9.6 milimetri și o greutate de 164 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 480 x 854 pixeli și o diagonală de 127 milimetri cu o suprafață de 65.47% din mărime. Având putere de procesare de 1100 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon 210 MSM8909 și video de ARM Cortex-A7 oferit de Qualcomilimetri Adreno 304 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 128 GB , 256 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 5.1.1 Lollipop upgradabil.
Motorola Edge+ vine echipat cu o baterie de 2300 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 8 ore , 480 minute , 0.3 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii Motorola Edge+

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa buton pornire cu butoane volum motorola edge.plus Edge+ vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Motorola, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere