Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Inlocuire TouchScreen Acer Iconia One 8 (pep) | 249 lei


Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Acer Iconia One 8 și fi gata in 4 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 4 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în 4 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire TouchScreen pentru Acer Iconia One 8.

Detalii Reparație TouchScreen Acer Iconia One 8
Pret Cu Montaj 249 lei Service GSM Acer Iconia One 8
Durată 4 zile
DepozitPartener
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii TouchScreen Acer Iconia One 8

Pret Piesă 161 lei
Tip Piesă TouchScreen
ContinutSticla
Categorie TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam
Nume furnizor Touchscreen Digitizer Acer Iconia One 8 B1 850 Geam Sticla Tableta
Descriere Touchscreen Digitizer Acer Iconia One 8 B1 850 Geam Sticla Tableta

Descriere scurtă Acer Iconia One 8 B1 810


🔍 Acer Iconia One 8 B1 810 B1-810 conceput și construit de Acer , într-o carcasă de înălțime 123.8 milimetri, lățime 226.1 milimetri, grosime 9.4 milimetri și o greutate de 371 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2246 pixeli și o diagonală de 198.12 milimetri cu o suprafață de 54.94% din mărime. Având putere de procesare de 1230 MHz oferit de un procesor Intel Atom Z3735G și video de Intel Bay Trail oferit de Intel HD Graphics ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2592 x 1944 pixeli, 5.04 megapixeli și cea de frontală de 640 x 480 pixeli, 0.31 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.4.4 KitKat upgradabil.
Acer Iconia One 8 B1 810 vine echipat cu o baterie de 4970 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Acer Iconia One 8 B1-810. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Acer Iconia One 8 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Acer Iconia One 8


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Acer Iconia One 8, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Acer. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL