Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Inlocuire Sticla Alb Vodafone Smart Prime 7 (21t) | ClickGSM


Pagina Duplicata, creata automat de sistem in cazul unei defectiuni, puteti continua de aici vizita ta pe site, mulțumim.

Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Vodafone Smart Prime 7 și fi gata in 2 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 2 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în 2 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Sticla pentru Vodafone Smart Prime 7.

Detalii Reparație Sticla Vodafone Smart Prime 7
Pret Cu Montaj Service GSM Vodafone Smart Prime 7
Durată 2 zile
DepozitCentral
RiscReparatie (*)
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile

* Am mai schimbat Sticla pentru Vodafone Smart Prime 7 in service de 1 ori.

Array

Smart Prime 7
Stoc Zero

Detalii Sticla Vodafone Smart Prime 7

Pret Piesă 42 lei
Tip Piesă Sticla
CuloareAlb
Categorie Sticla, Geam, Fata, Touchscreen, Componente Refurbishare
Nume furnizor Geam Sticla Vodafone Smart Prime 7 Alb, VFD600
Descriere Geam Sticla Vodafone Smart Prime 7 Alb, VFD600
Produs: Nou
Tip Ambalaj: Folie Plastic
*⚠️ Atenție !!! această reparație are riscuri care trebuie să vi le asumați, in acest proces display-ul se poate strica, caz in care nu se mai achita, dar trebuie schimbat complet pentru al putea folosi in continuare: verifică stoc Display sau Sticlă. Pentru informații vă rog Contactați-ne 0769 002 003.


Descriere scurtă Vodafone Smart Prime 7


🔍 Vodafone Smart Prime 7 VFD-600 conceput și construit de Vodafone , într-o carcasă de înălțime 144 milimetri, lățime 72.1 milimetri, grosime 7.99 milimetri și o greutate de 128 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 720 x 1280 pixeli și o diagonală de 127 milimetri cu o suprafață de 66.60% din mărime. Având putere de procesare de 1100 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon 210 MSM8909 și video de ARM Cortex-A7 oferit de Qualcomilimetri Adreno 304 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 6.0.1 Marshmallow upgradabil.
Vodafone Smart Prime 7 vine echipat cu o baterie de 2540 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 9 ore , 540 minute , 0.4 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Vodafone Smart Prime 7 VFD-600. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Vodafone Smart Prime 7 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Vodafone Smart Prime 7


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Vodafone Smart Prime 7, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Vodafone. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL