Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Inlocuire Sticla Auriu Allview P8 Energy (gm8) | Cere O Oferta


❌ Reparatie Indisponibila! Detalii : 0769 002 003 (lipsa piese, lipsa aparatura, piesa interschimbabila).

Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Allview P8 Energy și fi gata in 2 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 2 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în 2 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Sticla pentru Allview P8 Energy.

Detalii Reparație Sticla Allview P8 Energy
Pret Cu Montaj Cerere Oferta Service GSM Allview P8 Energy
Durată 2 zile
DepozitCentral 2
Durată cu rezervare 2 zile
RiscReparatie (*)
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Sticla Allview P8 Energy

Pret Piesă 28 lei
Tip Piesă Sticla
CuloareAuriu
Categorie Sticla, Geam, Fata, Touchscreen, Componente Refurbishare
Nume furnizor Geam Sticla Allview P8 Energy, Gold
Descriere Sticla Geam Sticla Allview P8 Energy, Gold
*⚠️ Atenție !!! această reparație are riscuri care trebuie să vi le asumați, in acest proces display-ul se poate strica, caz in care nu se mai achita, dar trebuie schimbat complet pentru al putea folosi in continuare: verifică stoc Display sau Sticlă. Pentru informații vă rog Contactați-ne 0769 002 003.


Descriere scurtă Allview P8 Energy


🔍 Allview P8 Energy conceput și construit de Allview , într-o carcasă de înălțime 144.4 milimetri, lățime 79.8 milimetri, grosime 9.8 milimetri și o greutate de 231 g, cu un display AMOLED cu o rezoluție de 1176 x 2160 pixeli și o diagonală de 142.24 milimetri cu o suprafață de 73.97% din mărime. Având putere de procesare de 1200 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6737M și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-T720 MP1 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3120 pixeli, 12.98 megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 5.1 Lollipop upgradabil.
Allview P8 Energy vine echipat cu o baterie de 6000 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 25 ore , 1500 minute , 1 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Allview P8 Energy . Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Allview P8 Energy și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Allview P8 Energy


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Allview P8 Energy, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Allview. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL