Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Inlocuire Display Negru Xiaomi 13 (2wpm) | 1589 lei


❌ Reparatie Indisponibila! Detalii : 0769 002 003 (lipsa piese, lipsa aparatura, piesa interschimbabila).

Vrei să repari in service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Xiaomi 13 și fi gata in 32 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 32 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire a bateriei în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în 32 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Display pentru Xiaomi 13.

Detalii Reparație Display Xiaomi 13
Pret Cu Montaj 1589 lei Service GSM Xiaomi 13
Durată 32 zile
DepozitInternational
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Display Xiaomi 13

Pret Piesă 1580 lei
Tip Piesă Display
CuloareNegru
Categorie Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume furnizor Ecran LCD + Sticlă Tactilă + Ramă (Black) OLED
Descriere Xiaomi 13 - Ecran LCD + Sticlă Tactilă + Ramă (Black) OLED
Folie Protectie Xiaomi 13

Descriere scurtă Xiaomi 13


🔍 Xiaomi 13 conceput și construit de Xiaomi , într-o carcasă de înălțime 152.8 milimetri, lățime 71.5 milimetri, grosime 7.98 milimetri și o greutate de 189 g, cu un display OLED cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o diagonală de 161.54 milimetri cu o suprafață de 89.68% din mărime. Având putere de procesare de 3200 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon 8 Gen 2 și video de 1x 3.2 GHz Cortex-X2, 4x 2.8 GHz Cortex-A710, 3x 2.0 GHz Cortex-A510 oferit de Qualcomilimetri Adreno 740 ajutate de 8 GB , 12 GB RAM. Capacitate de stocare 128 GB , 256 GB , 512 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 8190 x 6120 pixeli, 50.12 megapixeli și cea de frontală de 32 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul MIUI 14 (Android 13) upgradabil.
Xiaomi 13 vine echipat cu o baterie de 4500 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Xiaomi 13 . Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Xiaomi 13 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Xiaomi 13


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Xiaomi 13, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Xiaomi. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL