Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Inlocuire Display Motorola Moto E6 (1iif) | 299 lei


Vrei să repari in service fara avans?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Motorola Moto E6 și fi gata in 32 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 32 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Vrei să repari prin Curier?

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire cu montaj Display în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în 32 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Repara in service cu avans durata 2h-1zi!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Display pentru Motorola Moto E6. Duarata maxima este de 2-3h in 98% din cazuri, dar se poate sa dureze si 1 zi, depinde de tipul interventiei.

Detalii Reparație Display Motorola Moto E6
Pret Cu Montaj 299 lei Service GSM Motorola Moto E6
Durată 32 zile
DepozitInternational
Durată cu rezervare 3-4 ore
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array


Detalii Display Motorola Moto E6

Pret Piesă 202 lei
Tip Piesă Display
CalitateAftermarket- (*)
ContinutTouchScreen
Categorie Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume furnizor Ecran LCD + Sticlă Tactilă TFT
Descriere Motorola Moto E6 XT2005 - Ecran LCD + Sticlă Tactilă TFT
Folie Protectie Motorola Moto E6

Descriere scurtă Motorola Moto E6


🔍 Motorola Moto E6 Moto+E+6th+gen. conceput și construit de Motorola , într-o carcasă de înălțime 149.7 milimetri, lățime 72.3 milimetri, grosime 8.57 milimetri și o greutate de 159 grame, cu un display IPS cu o rezoluție de 720 x 1440 pixeli și o diagonală de 138.43 mm cu o suprafață de 71.05% din mărime. Având putere de procesare de 1400 MHz oferit de un procesor Qualcomm Snapdragon 435 MSM8940 și video de 4x 1.4 GHz ARM Cortex-A53, 4x 1.1 GHz ARM Cortex-A53 oferit de Qualcomm Adreno 505 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3120 pixeli, 12.98 Megapixeli și cea de frontală de 2592 x 1944 pixeli, 5.04 MegaPixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 9.0 Pie upgradabil.
Motorola Moto E6 vine echipat cu o baterie de 3000 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Motorola Moto E6 Moto+E+6th+gen.. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Motorola Moto E6 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Motorola Moto E6


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Motorola Moto E6, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Motorola. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL