Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Inlocuire Baterie Alcatel OneTouch Idol X+ (1p1) | ClickGSM


Pagina Duplicata, creata automat de sistem in cazul unei defectiuni, puteti continua de aici vizita ta pe site, mulțumim.

Vrei să repari in service fara avans?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- lasă aparatul tău Alcatel OneTouch Idol X+ și fi gata in o zi lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in o zi lucrătoare, pentru intervenție.

Vrei să repari prin Curier?

Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de inlocuire cu montaj Baterie în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în 2 zile, reparat și returnat în o zi lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Repara in service cu avans durata 2h-1zi!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de inlocuire Baterie pentru Alcatel OneTouch Idol X+. Duarata maxima este de 2-3h in 98% din cazuri, dar se poate sa dureze si 1 zi, depinde de tipul interventiei.

Detalii Reparație Baterie Alcatel OneTouch Idol X+
Pret Cu Montaj Service GSM Alcatel OneTouch Idol X+
Durată o zi
DepozitCentral
❣️ Reparația Contine Piesa cu Montaj și Garantie 90 Zile
Array

OneTouch Idol X+
Stoc Zero

Detalii Baterie Alcatel OneTouch Idol X+

Pret Piesă 69 lei
Tip Piesă Baterie
CalitateAftermarket, Compatibila (*)
Categorie Baterie, Acumulator incorporat
Nume furnizor Acumulator Alcatel TLP025A2 Alcatel One Touch Idol X Plus /6043D
Descriere Acumulator Alcatel TLP025A2 Alcatel One Touch Idol X Plus /6043D
Compatibil cu Alcatel One Touch Scribe HD OT-8008D
Alcatel One Touch Idol X Plus 6043D (Not for Idol X 6040D)
Alcatel One Touch Pop C9 7047D Alcatel One Touch Scribe HD OT-8008D Alcatel One Touch Idol X Plus 6043D (Not for Idol X 6040D) Alcatel One Touch Pop C9 7047D  
 

Descriere scurtă Alcatel OneTouch Idol X+


🔍 Alcatel OneTouch Idol X+ 6043D%2C+OT-6043D conceput și construit de Alcatel , într-o carcasă de înălțime 133.4 milimetri, lățime 72.6 milimetri, grosime 8.7 milimetri și o greutate de 136 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2160 pixeli și o diagonală de 132.08 milimetri cu o suprafață de 72.28% din mărime. Având putere de procesare de 2100 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6592T și video de ARM Cortex-A53 oferit de ARM Mali-450 MP4 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4128 x 3096 pixeli, 12.78 megapixeli și cea de frontală de 1600 x 1200 pixeli, 1.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.2 Jelly Bean upgradabil.
Alcatel OneTouch Idol X+ vine echipat cu o baterie de 2900 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 16 ore , 960 minute , 0.7 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Alcatel OneTouch Idol X+ 6043D%2C+OT-6043D. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Alcatel OneTouch Idol X+ și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Alcatel OneTouch Idol X+


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Alcatel OneTouch Idol X+, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Alcatel. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL