Click

GSM

0721105333

 Cerere Curier


Track Analitycs

Serviciu curatare contact lichid Samsung Galaxy A21sCuratarea Este CONTRA COST


 Buna ziua,
Ai un Samsung Galaxy A21s care a cazut in apa, sau a facut baie si nu mai functioneaz, nu porneste, nu incarca, nu da semne de viata, ai mai fost cu el la un alt service si nu au descoperit ce are.
 Aparatul tau va fi verificat de catre profesionisiti care iti vor da o rezolvare sau posibilitate de reparatie. Te asteptam sa vii cu el la service sa il vedem si noi.
 Acest Samsung Galaxy A21s va trece printr-o serie de teste pentru ai putea determina precis defectul si alege o metoda adecvata pentru reparatie.
 Dupa diagnosticare va vom instiinta in legatura cu aparatul dvs pentru a stii ce este de facut in continuare.

CURATARE SAMSUNG GALAXY A21SService Laptop-uriCURATARE CONTACT LICHIDTelefon
Telefoane
Tableta
Tablete
Laptop
Laptop-uri
PC
PC-uri
Aparat
Device
Status
Status
Mesaje
Mesaje
Curatare
Curatare Contact Lichid
Placa
Reparati Placa de Baza

CURATARE SI INTERVENTIE PLACA IN CAZ DE CONTACT LICHIDService Laptop-uri

Curatare Contact Lichid Curatare se face ca in multe alte service-uri de specialitate dar diferenta se face prin aplicarea rezolvarii in caz de nefunctionalitate a aparatului, la cerere se poate incerca resuscitarea aparatului pentru a putea salva informatiile sau chiar sa se faca functional aparatul.
 Experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai buna calitate.
  Curatarea se face dupa ce au fost inlaturate toate modulele neesentiale si cele care se pot curata vor trece prin acelasi proces :
1. Curatare cu ultrasunete si Alcool Izopropilic
2. Curatare cu Lichid special pentru inlaturarea particulelor de oxid
1. Din nou o curatare cu ultrasunete si Alcool Izopropilic
4. Curatare sub jet de apa pentru inlaturarea impuritatilor si urmelor de oxid se foloseste o pasta speciala care curata zonele oxidate pentru a arata cat mai bine
  Acest proces dureaza circa 6 ore.

Ai fost cu el intr-un service si "NU S-A REPARAT"


 Va asteptam in service-ul nostru sau trimite-ti prin curier, orice problema care nu s-a putut remedia in alt service, doar daca ce se afla pe aparat va este necesar
 Vom face tot posibilul sa recuperam informatiile de pe acel aparat, prin mai multe metode si multiple interventii, aceste aparate vor putea functiona in continuare dupa aceste operatiuni, dar indicat este sa nu mai fie folosit decat daca va garantam noi.

REEVALUARE DEFECT IN SERVEUL NOSTRUService Laptop-uriREPARATII PLACI DE BAZA CONTACT LICHIDService Laptop-uri

Interventii pe placa de baza la nivel inalt


 Oferim servicii ce vin in intampinarea tuturor problemelor legate de aparatul tau, reparatii la nivel de cip audio, incarcare, wi-fi rf-semnal etc..
 Experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai buna calitate.
 Putem spune ca am ajuns la un nivel de cunostinte prin matrite si scheme profesionale folosirea unui microscop este vitala, pentru a putea detecta defectul corect. Si aparatele de tester care ajuta la diagnosticare.
 Schimabre cipurilor de pe placa de baza a unui aparat nu este niciodata sigura, chiar si pentru un tehnician cu cunostiite ridicate in ceea ce priveste functionalitatea placilor de baza.Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro © from 2021 Powered By @ QuickGSM ® from 2016 - @ ClickGSM ® from 2020 by Preda Catalin