Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display Original Negru Xiaomi Mi 11T (1p6q)
Ecran Xiaomi 11T Negru (Service Pack)Piesa Originala

🚚 Comada Piesa:4 zile

798 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:5 Zile

829 Lei


Piesa:Display Original

Culoare:Negru

Pret cu Montaj:829 Lei

Durata Service:2 Zile

Durata Curier:5 Zile

Pret Piesa:798 Lei

Livrare:4 Zile

Depozit: Cluj

Service Reparatii GSM
ID: 1p6q
COD: dcks
Tip: Display Original
Brand: Xiaomi
Nume: Mi 11T
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal, Piese Originale
Nume: Ecran Xiaomi 11T Negru (Service Pack)
Disponibilitate: 2022-11-22

Ecran Xiaomi 11T Negru (Service Pack)


Piesa Display Original Negru Xiaomi Mi 11T (1p6q) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal, Piese Originale care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: None.
Ecran Xiaomi 11T Negru (Service Pack), Display Original Negru Xiaomi Mi 11T, Ecran Xiaomi 11T Negru (Service Pack), (1p6q) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Xiaomi Mi 11T

Nota reparatii Xiaomi Mi 11T


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display original negru xiaomi mi 11t Mi 11T vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Xiaomi, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere