Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Display cu Touchscreen Negru Microsoft Lumia 950XL (ps)
Ecran Microsoft Lumia 950 XL Negru

🚚 Comada Piesa:2 zile

573 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:4 Zile

600 Lei


Piesa:Display

Culoare:Negru

Pret cu Montaj:600 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:573 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: ps
COD: mybv
Tip: Display
Brand: Microsoft
Nume: Lumia 950XL
Categorie: Piesa - Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume: Ecran Microsoft Lumia 950 XL Negru
Disponibilitate: 2021-07-02

Ecran Microsoft Lumia 950 XL Negru


Piesa Display cu Touchscreen Negru Microsoft Lumia 950XL (ps) din categoria Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: None.
Ecran Microsoft Lumia 950 XL Negru, Display cu Touchscreen Negru Microsoft Lumia 950XL, Ecran Microsoft Lumia 950 XL Negru, (ps) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru Microsoft Lumia 950XL

Nota reparatii Microsoft Lumia 950XL


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa display cu touchscreen negru microsoft lumia 950xl Lumia 950XL vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Microsoft, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere