#cererecurier

Piesa Display cu TouchScreen Auriu Huawei G Play mini (34i) | Fara Stoc


G Play mini
Stoc Zero

Detalii Display pentru Huawei G Play mini
Pret Piesă 84 lei
Cod Piesa 34I
SKU Piesa SB4C
Livrare 3 zile
Tip Piesă Display
CalitateAftermarket (*)
CuloareAuriu
ContinutTouchScreen
Categorie Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal
Nume furnizor Ecran LCD Display Complet Huawei Honor 4C Gold CHC-U01
Descriere Ecran LCD Display Complet Huawei Honor 4C Gold CHC-U01
 
Cunoscut si ca : Huawei G Play Mini
 
• Atentie! Va rugam sa testati aceste produse fara sa indepartati sigiliile si/sau foliile de protectie.
Indepartarea acestora duce automat la pierderea GARANTIEI.
Mentionam ca se ofera garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa probati produsele inainte de a inlatura sigiliile si foliile protectoare si inainte de a le monta.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.
Atentie *Piesa trebuie montată in service-GSM, in caz de retur să se prezinte fisa de service că nu este functională, sau să detineti atestat de electronist, mulțumim.
BrandHuawei
NumeG Play mini
Service GSM Huawei Ecran LCD Display Complet Huawei Honor 4C Gold CHC-U01
DisplayPiesa Huawei G Play mini210 lei Reparatie (299)

Array

Vrei să ridici piesa din service?

Vino luni-sambătă până in ora 14:00:
- achită avans in service și piesa Display pentru Huawei G Play mini vă fi disponibilă in 1 zile lucrătoare, pentru ridicare.

Rezervă piesa in Service!

Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș piesa Display pentru Huawei G Play mini selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa Display pentru Huawei G Play mini este disponibilă pentru ridicare.

Detalii Reparație Display Huawei G Play mini
Pret Cu Montaj 129 lei
Durată 1 zile
DepozitCentral
Durată cu rezervare 3-4 ore


Descriere scurtă Huawei G Play mini


🔍 Huawei G Play mini CHC-U01, CHC-U03, CHC-U23 conceput și construit de Huawei , într-o carcasă de înălțime 136.1 milimetri, lățime 75.5 milimetri, grosime 9.7 milimetri și o greutate de 177 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2160 pixeli și o diagonală de 132.08 milimetri cu o suprafață de 68.13% din mărime. Având putere de procesare de 1300 MHz oferit de un procesor Huawei HiSilicon KIRIN 620 și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-450 MP4 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3120 pixeli, 12.98 megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.4.2 KitKat upgradabil.
Huawei G Play mini vine echipat cu o baterie de 3050 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 16 ore , 960 minute , 0.7 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete. Service GSM preturi reparatii Huawei G Play mini.


Contact
2
Mesaje

Cerere

Locatie


clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL