Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Difuzor Xiaomi Poco M3 Pro (1lyn)
Difuzor Xiaomi Poco M3 Pro / Xiaomi Poco M3 Pro 5G

🚚 Comada Piesa:4 zile

56 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:5 Zile

110 Lei


Piesa:Difuzor

Pret cu Montaj:110 Lei

Durata Service:2 Zile

Durata Curier:5 Zile

Pret Piesa:56 Lei

Livrare:4 Zile

Depozit: Constanta

Service Reparatii GSM
ID: 1lyn
COD: g6typ
Tip: Difuzor
Brand: Xiaomi
Nume: Poco M3 Pro
Categorie: Piesa - Difuzoare, Buzzer, Sonerie, Propagator, Modul Sunet
Nume: Difuzor Xiaomi Poco M3 Pro / Xiaomi Poco M3 Pro 5G
Disponibilitate: 2022-08-03

Difuzor Xiaomi Poco M3 Pro / Xiaomi Poco M3 Pro 5G


Piesa Difuzor Xiaomi Poco M3 Pro (1lyn) din categoria Difuzoare, Buzzer, Sonerie, Propagator, Modul Sunet care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: Poco M3 Pro .
Difuzor Xiaomi Poco M3 Pro / Xiaomi Poco M3 Pro 5G , Difuzor Xiaomi Poco M3 Pro , Difuzor Xiaomi Poco M3 Pro / Xiaomi Poco M3 Pro 5G , (1lyn) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru Xiaomi Poco M3 Pro

Nota reparatii Xiaomi Poco M3 Pro


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa difuzor xiaomi poco m3 pro Poco M3 Pro vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Xiaomi, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere