Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Reparatii și Preturi Philips Xenium W732
Philips
Philips Xenium W732

Xenium W732

Specificatii

Verifica

Schimbare Display

info

Schimbare Display Original

info

Schimbare Geam Camera

info

Schimbare Touchscreen

info

Schimbare Sticla

info

Schimbare Capac Spate

info

Schimbare Baterie

info

Schimbare Difuzor

info

Schimbare Casca

info

Schimbare Mufa Incarcare

info

Schimbare Modul Incarcare

info

Schimbare Modul Electronic

info

Schimbare Mufa Casti

info

Schimbare Microfon

info

Schimbare Camera Fata

info

Schimbare Camera Spate

info

Schimbare Cititor Sim

info

Schimbare Cititor Card

info

Schimbare Senzor

info

Schimbare Buton Pornire

info

Schimbare Buton Amprenta

info

Schimbare Buton Home

info

Schimbare Butoane Volum

info

Schimbare Butoane Tactile

info

Schimbare Buton Vibratie

info

Schimbare Vibrator

info

Schimbare Acumulator

info

Schimbare Carcasa

info

Schimbare Blit

info

Schimbare Antena

info

Schimbare Rama Display

info

Schimbare Antena Gsm

info

Schimbare Flex De Legatura

info

Schimbare Conector Placa

info

Schimbare Circuit Integrat

info

Schimbare Placa De Baza

info

Schimbare Geam Fata

info

Schimbare Geam Spate

info

Schimbare Sticla Spate

info

Schimbare Ecran

info

Schimbare Soft

50 lei

Reparatii pe Placa

Info

Curatare

Info

REPARATII HARDWARE Philips Xenium W732


 Suntem un Service GSM ce ofera servicii de reparatiilor hardware pentru telefoanele mobile și tablete Philips Xenium W732, reparatiile fiind efectuate intr-un mediu profesional de catre technicieni atestati și cu o indelunga experienta in domeniu. Un service gsm constatarea defectului și gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile. Preturile reparatiilor varaiza in functie de modelul telefonului, de defectul reclamat și de piesele care vor fi folosite pentru a repara telefonul. Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protectie Electrostatica și cu Normele IPC.

REPARATII SOFTWARE Philips Xenium W732


  Service este Suntem un Service GSM ce ofera servicii de reparatii software pentru Philips Xenium W732 și majoritatea marcilor / modelelor existente pe piata romaneasca de telefoane și tablete, asigurand remedierea defectelor sistemului de operare sau ale aplicatiilor. Un service gsm unde constatarea defectului și gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile. Problemele legate de nefunctionarea soft-ului telefonului dumneavoastra este asigurata de o echipa de technicieni atestati și cu o indelunga experienta in domeniu. Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protectie Electrostatica și cu Normele IPC.

DEFECTE CAUZATE DE APA Philips Xenium W732


 Un service gsm ce repara cu success problemele cauzate de lichide a telefonului-ului tau, asigurand reparatii pentru telefoane scapate in apa, afectate de lichide sau umezeala. Constatarea defectului și gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile. Un service gsm cu o echipa de technicieni atestati și cu o indelunga experienta in domeniu vor asigura reprarea telefonului dumneavoastra și recuperarea datelor ce nu mai pot fi accesate. Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protectie Electrostatica și cu Normele IPC.

DECODARI / DEBLOCARI Philips Xenium W732


 Un service gsm Philips ce asigura decodarea telefonelor mobile sau tablete in cazul in care acestea au fost achizitionate din afara tari și are activa restrictia de operator (sau restictia de oferta), caz in care terminalul dumneavoastra nu poate fi folosit cu o alta cartela SIM in afara de cea pusa la dispozitie de catre operatorul gsm initial. De asemenea, oferim servicii de decodare a telefoanelor mobile ce au fost achizitionate direct codate intr-o anumita reatea (Orange, Vodafone). Deblocarea terminalului mobil (telefon mobil / terminal gsm) in cazul in care ai uitat parola de securitate (codul de utilizator, codul de securitate, parola de siguranta).

CONSTATARE / EVALUARE Philips Xenium W732


  este Suntem un Service GSM ce ofera servicii ce vin in intampinarea tuturor problemelor legate de telefonul tau Philips Xenium W732, suport și consultanta, constatarea defectelor fiind GRATUITA! O echipa de technicieni atestati și cu o indelunga experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai buna calitate. Folosindu-ne de experienta și cunostintele noastre putem raspunde celor mai exigente gusturi și dorinte. Constatarile și reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protectie Electrostatica și cu Normele IPC.

clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere