Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Schimbare Baterie Acer


Aceste piese sunt disponibile pentru reparația de schimbare bateriePiese disponibile pentru precomanda reparația de schimbare baterieCazuri si simptome de defecte baterie Acer Liquid Z4


Unul dintre cele mai comune simptome ale unei baterii defecte la un telefon este scaderea rapida a nivelului de incarcare. Daca observati ca bateria se descarca foarte repede, chiar si atunci cand nu utilizati aparatul, este posibil sa aveti o problema cu bateria.

Alte simptome care pot indica o problema cu bateria aparatului dvs. includ:
incarcarea lenta sau neuniforma a bateriei
Bateria care se incalzeate excesiv in timpul utilizarii sau incarcarii
aparatul care se inchide brusc din cauza lipsei de energie, chiar daca afisajul arata ca bateria este inca incarcata
Bateria care nu mai poate fi incarcata dupa ce a fost complet descarcata

Daca aveti unul dintre aceste simptome, ar trebui sa verificaai bateria aparatului dvs. pentru a vedea daca este defecta si, daca este necesar, sa o inlocuiti. Acest lucru poate fi facut de catre un serviciu de reparatii autorizat sau de catre dvs. insiva, daca aveti cunostintele si echipamentul necesare.

Descriere scurtă Acer Liquid Z4


🔍 Acer Liquid Z4 Z160 conceput și construit de Acer , într-o carcasă de înălțime 117.8 milimetri , 11.78 centimetri , 0.39 ft , 4.64 inci, lățime 67.2 milimetri , 6.72 centimetri , 0.22 ft , 2.65 inci, grosime 10.7 milimetri , 1.07 centimetri , 0.04 ft , 0.42 inci și o greutate de 133 g , 0.29 lbs , 4.69 oz, cu un display TFT cu o rezoluție de 720 x 1520 pixeli și o diagonală de 4 inci , 101.6 milimetri , 10.16 centimetri cu o suprafață de 50.61% din mărime. Având putere de procesare de 1400 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6572 și video de ARM Cortex-A53 oferit de ARM Mali-400 MP1 ajutate de 512 MB RAM. Capacitate de stocare 4 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2880 x 1728 pixeli, 4.98 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.2.2 Jelly Bean upgradabil.
Acer Liquid Z4 vine echipat cu o baterie de 2450 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Acer Liquid Z4 Z160. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Acer Liquid Z4 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Acer Model


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Acer Model, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Acer. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.


* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL