Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Schimbare Acumulator Acer


Aceste piese sunt disponibile pentru reparația de schimbare acumulatorCazuri si simptome de defecte acumulator Acer Liquid Z630


Exista mai multe simptome care pot indica faptul ca acumulatorul dvs. de telefon mobil este defect sau incepe sa se degradeze. Unele dintre aceste simptome ar putea include:
Durata de viata scurta a bateriei si necesitatea de a incarca aparatul frecvent
Timpul de incarcare mai lung decat de obicei
incalzire excesiva a aparatului in timpul incarcarii
intreruperi ale incarcarii sau probleme in timpul incarcarii
Autonomie scazuta a bateriei chiar daca aparatul nu este utilizat
Daca observati unul sau mai multe dintre aceste simptome, este posibil ca acumulatorul dvs. de telefon sa fie defect si sa aveti nevoie de unul nou. Este recomandat sa contactati un service autorizat pentru a face un diagnostic si a obtine un acumulator nou.

Descriere scurtă Acer Liquid Z630


🔍 Acer Liquid Z630 conceput și construit de Acer , într-o carcasă de înălțime 148.5 milimetri , 14.85 centimetri , 0.49 ft , 5.85 inci, lățime 81.4 milimetri , 8.14 centimetri , 0.27 ft , 3.2 inci, grosime 9.8 milimetri , 0.98 centimetri , 0.03 ft , 0.39 inci și o greutate de 180 g , 0.4 lbs , 6.35 oz, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli și o diagonală de 5.4 inci , 137.16 milimetri , 13.72 centimetri cu o suprafață de 66.72% din mărime. Având putere de procesare de 1400 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6735P și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-T720 MP1 ajutate de 1 GB , 2 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB , 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 megapixeli și cea de frontală de 3520 x 2270 pixeli, 7.99 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 5.1 Lollipop upgradabil.
Acer Liquid Z630 vine echipat cu o baterie de 4600 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 22 ore , 1320 minute , 0.9 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Acer Liquid Z630 . Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Acer Liquid Z630 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Acer Model


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Acer Model, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Acer. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.


* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL