Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Service GSM reparatii și piese Sony Xperia Tablet S SGPT121, SGPT122
DisplayTelefoaneInfo Display OriginalTelefoaneInfo Geam CameraTelefoaneInfo TouchscreenTelefoaneInfo SticlaTelefoaneInfo Capac SpateTelefoaneInfo BaterieTelefoaneInfo DifuzorTelefoaneInfo CascaTelefoaneInfo Mufa IncarcareTelefoaneInfo Modul IncarcareTelefoaneInfo Modul ElectronicTelefoaneInfo Mufa CastiTelefoaneInfo MicrofonTelefoaneInfo Camera FataTelefoaneInfo Camera SpateTelefoaneInfo Cititor SimTelefoaneInfo Cititor CardTelefoaneInfo SenzorTelefoaneInfo Buton PornireTelefoaneInfo Buton AmprentaTelefoaneInfo Buton HomeTelefoaneInfo Butoane VolumTelefoaneInfo Butoane TactileTelefoaneInfo Buton VibratieTelefoaneInfo VibratorTelefoaneInfo AcumulatorTelefoaneInfo CarcasaTelefoaneInfo BlitTelefoaneInfo AntenaTelefoaneInfo Rama DisplayTelefoaneInfo Antena GsmTelefoaneInfo Flex De LegaturaTelefoaneInfo Conector PlacaTelefoaneInfo Circuit IntegratTelefoaneInfo Placa De BazaTelefoaneInfo Geam FataTelefoaneInfo Geam SpateTelefoaneInfo Sticla SpateTelefoaneInfo EcranTelefoaneInfo

ℹ️ Atentie !!! Sony Xperia Tablet S nu are piese in stocul depozitului Central pentru informatii va rog Contactati-ne 0721105333.

ℹ️ Piese pentru Sony Xperia Tablet S se poate gasi la un alt furnizor nu ezita sa ne contactezi 0721105333.

Descriere scurtă Sony Xperia Tablet S


🔍 Sony Xperia Tablet S cunoscut sub nume model ca SGPT121, SGPT122, SGPT121, SGPT122, conceput și construit de Sony , într-o carcasa de înălțime 174.4 milimetri, lățime 239.8 milimetri, grosime 8.8 milimetri și o greutate de 570 grame, cu un display TFT cu o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și o diagonală de 238.76 mm cu o suprafață de 61.46% din mărime. Având putere de procesare de 1300 MHz oferit de un procesor Nvidia Tegra 3 T30L și video de ARM Cortex-A9 oferit de ULP GeForce ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB , 32 GB , 64 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 Megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, Android 4.1.1 Jelly Bean upgradabil.
Sony Xperia Tablet S vine echipat cu o baterie de 6000 miliamperi Li-Ion care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete

Nota reparatii Sony Xperia Tablet S


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de service gsm reparatii Xperia Tablet S vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat Sony, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere