Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Service GSM reparatii Oukitel OT5 | ClickgsmPiese, prețuri și reparatii Oukitel OT5 disponibile
Descriere scurtă Oukitel OT5 8250miliamperi


🔍 Oukitel OT5 8250miliamperi conceput și construit de Oukitel , într-o carcasă de înălțime 143.3 milimetri, lățime 71 milimetri, grosime 7.03 milimetri și o greutate de 151 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1176 x 2160 pixeli și o diagonală de 127 milimetri cu o suprafață de 66.79% din mărime. Având putere de procesare de 1200 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon 410 (MSM8916) și video de 4x 1.2 GHz ARM Cortex-A53 oferit de ARM Mali-G57 MC2 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 256 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3456 pixeli, 14.38 megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1944 pixeli, 4.98 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Funtouch 2.5 OS (Android 5.0.2 Lollipop) upgradabil.
Oukitel OT5 8250miliamperi vine echipat cu o baterie de 8250 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată 18 ore , 1080 minute , 0.8 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Oukitel OT5 . Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Oukitel OT5 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Oukitel OT5


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Oukitel OT5, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Oukitel. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL