Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Service GSM reparatii și piese HTC Butterfly Deluxe, X920d, X920e
DisplayTelefoaneInfo Display OriginalTelefoaneInfo Geam CameraTelefoaneInfo TouchscreenTelefoaneInfo SticlaTelefoaneInfo Capac SpateTelefoaneInfo BaterieTelefoaneInfo DifuzorTelefoaneInfo CascaTelefoaneInfo Mufa IncarcareTelefoaneInfo Modul IncarcareTelefoaneInfo Modul ElectronicTelefoaneInfo Mufa CastiTelefoaneInfo MicrofonTelefoaneInfo Camera FataTelefoaneInfo Camera SpateTelefoaneInfo Cititor SimTelefoaneInfo Cititor CardTelefoaneInfo SenzorTelefoaneInfo Buton PornireTelefoaneInfo Buton AmprentaTelefoaneInfo Buton HomeTelefoaneInfo Butoane VolumTelefoaneInfo Butoane TactileTelefoaneInfo Buton VibratieTelefoaneInfo VibratorTelefoaneInfo AcumulatorTelefoaneInfo CarcasaTelefoaneInfo BlitTelefoaneInfo AntenaTelefoaneInfo Rama DisplayTelefoaneInfo Antena GsmTelefoaneInfo Flex De LegaturaTelefoaneInfo Conector PlacaTelefoaneInfo Circuit IntegratTelefoaneInfo Placa De BazaTelefoaneInfo Geam FataTelefoaneInfo Geam SpateTelefoaneInfo Sticla SpateTelefoaneInfo EcranTelefoaneInfo

ℹ️ Atentie !!! HTC Butterfly nu are piese in stocul depozitului Central pentru informatii va rog Contactati-ne 0721105333.

ℹ️ Piese pentru HTC Butterfly se poate gasi la un alt furnizor nu ezita sa ne contactezi 0721105333.

Descriere scurtă HTC Butterfly


🔍 HTC Butterfly cunoscut sub nume model ca Deluxe, X920d, X920e, Deluxe, X920d, X920e, conceput și construit de HTC , într-o carcasa de înălțime 135.9 milimetri, lățime 74 milimetri, grosime 10 milimetri și o greutate de 153 g, cu un display Super LCD 3 cu o rezoluție de 1080 x 2340 pixeli și o diagonală de 127 milimetri cu o suprafață de 61.22% din mărime. Având putere de procesare de 1400 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon S4 Pro APQ8064 și video de Krait oferit de Qualcomilimetri Adreno 320 ajutate de 2 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 3264 x 2448 pixeli, 7.99 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.1.1 Jelly Bean, Android 4.2.2 Jelly Bean upgradabil.
HTC Butterfly vine echipat cu o baterie de 2520 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete

Nota reparatii HTC Butterfly


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de service gsm reparatii Butterfly vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat HTC, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere