Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Service GSM preturi reparatii Google Pixel 7 ProPiese, prețuri și reparatii Google Pixel 7 Pro disponibileGoogle Pixel 7 Pro a fost in service de 5 ori, pentru urmatoarele probleme cu aceste rezolvarii:
Defecte: Display Original (4), Geam Camera (1).
Reparații: Schimbare Display Original (4), Schimbare Geam Camera (1).


Descriere scurtă Google Pixel 7 Pro


🔍 Google Pixel 7 Pro GE2AE, GP4BC conceput și construit de Google , într-o carcasă de înălțime 162.9 milimetri, lățime 191 milimetri, grosime 9.5 milimetri și o greutate de 212 g, cu un display AMOLED cu o rezoluție de 1440 x 3120 pixeli și o diagonală de 170.43 milimetri cu o suprafață de 35.64% din mărime. Având putere de procesare de 1000 MHz oferit de un procesor Google Tensor G2 și video de ARM Cortex-A53 oferit de ARM Mali-T720 MP2 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 50 megapixeli și cea de frontală de 640 x 480 pixeli, 0.31 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 5.1 Lollipop upgradabil.
Google Pixel 7 Pro vine echipat cu o baterie de 2600 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Google Pixel 7 Pro GE2AE, GP4BC. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Google Pixel 7 Pro și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Google Pixel 7 Pro

✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Google Pixel 7 Pro, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Google. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Folie Protecție pentru Google Pixel 7 Pro


Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL