Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Service GSM reparatii și piese Acer Allegro W4, M310
DisplayTelefoaneInfo Display OriginalTelefoaneInfo Geam CameraTelefoaneInfo TouchscreenTelefoaneInfo SticlaTelefoaneInfo Capac SpateTelefoaneInfo BaterieTelefoaneInfo DifuzorTelefoaneInfo CascaTelefoaneInfo Mufa IncarcareTelefoaneInfo Modul IncarcareTelefoaneInfo Modul ElectronicTelefoaneInfo Mufa CastiTelefoaneInfo MicrofonTelefoaneInfo Camera FataTelefoaneInfo Camera SpateTelefoaneInfo Cititor SimTelefoaneInfo Cititor CardTelefoaneInfo SenzorTelefoaneInfo Buton PornireTelefoaneInfo Buton AmprentaTelefoaneInfo Buton HomeTelefoaneInfo Butoane VolumTelefoaneInfo Butoane TactileTelefoaneInfo Buton VibratieTelefoaneInfo VibratorTelefoaneInfo AcumulatorTelefoaneInfo CarcasaTelefoaneInfo BlitTelefoaneInfo AntenaTelefoaneInfo Rama DisplayTelefoaneInfo Antena GsmTelefoaneInfo Flex De LegaturaTelefoaneInfo Conector PlacaTelefoaneInfo Circuit IntegratTelefoaneInfo Placa De BazaTelefoaneInfo Geam FataTelefoaneInfo Geam SpateTelefoaneInfo Sticla SpateTelefoaneInfo EcranTelefoaneInfo

ℹ️ Atentie !!! Acer Allegro nu are piese in stocul depozitului Central pentru informatii va rog Contactati-ne 0721105333.

ℹ️ Piese pentru Acer Allegro se poate gasi la un alt furnizor nu ezita sa ne contactezi 0721105333.

Descriere scurtă Acer Allegro


🔍 Acer Allegro cunoscut sub nume model ca W4, M310, W4, M310, conceput și construit de Acer , într-o carcasa de înălțime 110.2 milimetri, lățime 62 milimetri, grosime 14.3 milimetri și o greutate de 137 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 1080 x 2432 pixeli și o diagonală de 96.52 milimetri cu o suprafață de 50.74% din mărime. Având putere de procesare de 900 MHz oferit de un procesor Qualcomilimetri Snapdragon S2 MSM8255 și video de Scorpion oferit de Qualcomilimetri Adreno 205 ajutate de 512 MB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2592 x 1944 pixeli, 5.04 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Microsoft Windows Phone 7.5 Mango upgradabil.
Acer Allegro vine echipat cu o baterie de 1300 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată 6 ore , 360 minute , 0.3 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete

Nota reparatii Acer Allegro


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de service gsm reparatii Allegro vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service gsm autorizat Acer, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri gsm autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere