lick

GSM

 Cerere CurierReparatii pentru aparatul TauFiltre
1 2 3 748 749 750

DIFERENTE PRET REPARATII

 Aceste diferete se creaza din cauzele urmatoare: culoare, piesa originala, piesa aftermarket, furnizori diferiti, de aceia si timp diferit de executie, ALEGE TU PIESA !!! pentru mai multe detalii despre aceste piese folosite la reparatii : 📞 0721 105 333

Nota reparatii Samsung Galaxy S20 FE

  Inainte de a ne folosii serviicile va rugam verificati daca va puteti repara aparatul Galaxy S20 FE intr-un service autorizat Samsung,
NU SUNTEM SERVICE AUTORIZAT noi incerca sa aducem aceleasi servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparatii nu se pot executa in parametrii normali pentru ca nu se pot folosi piese originale, iar unele reparati nu se exectuta nici in aceste service-uri autorizate, sau a-ti optat pentru o astfel de piesa (Aftermarket), acesta reparatie de care aveti nevoie va intregi aparatul dvs, dar tine-ti cont el deja nu mai este nou, plus ca este si defect, va vom pune la dispozitie toate posibilitatile de al intregii cat mai bine posibil. (Diferente de Preturi intre Original si Aftermarket sunt Sesizabile acolo unde se gasesc piese). Noi indrumam clientul sa faca alegerea portrivita (sau de buget), dar piesele originale sunt intradevar un atu in orice reparatie, FACETI ALEGEREA POTRIVITA.
 Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era inainte (cam 2% din modele reparate se etanseaza inapoi), si indicam sa nu fie folosit in APA.

Telefon
Tableta
Laptop
PC
Aparat
Status
Mesaje
Curatare
Placa


Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere


Copyright clickgsm.ro © from 2021 Powered By @ QuickSGM ® from 2016 - @ ClickGSM ® from 2020 by Preda Catalin Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.
 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.
 Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.

Alternativ

0721 105 333

Accepta