🚚 #Cerere CurierService Reparatii pe placa


REPARATII PLACI DE BAZA TELEFOANE

Interventii pe placa de baza la nivel inalt


 Oferim servicii ce vin in intampinarea tuturor problemelor legate de aparatul tau, reparatii la nivel de cip audio, incarcare, wi-fi rf-semnal etc..
 Experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai inalta calitate.
 Putem spune ca am ajuns la un nivel de cunostiinte prin matrite si scheme profesionale folosirea unui microscop este vitala, pentru a putea detecta defectul corect. Si aparatele de tester care ajuta la diagnosticare.
 Schimabre cipurilor de pe placa de baza a unui aparat nu a fost nicioadata ata de sigura, cu un tehicial cu cunostiite ridicate in ceea ce priveste functionalitatea placilor de baza.


Ai fost cu el intr-un service si "NU S-A REPARAT"


 Va astepta in serviceul nostru sau trimite-ti prin curier, orice problema care nu s-a putu remedia in alt service, doar daca ce se afla pe aparat va este necesar
 Vom face toto posibilul sa recuperam informatiile de pe acel aparat, prin mai multe metode si multiple interventii, aceste aparate vor putea functiona in continuare dupa aceste operatiuni, dar indicat este sa nu mai fie folosit decat daca va garamtam noi.

REEVALUARE DEFECT IN SERVEUL NOSTRUCURATARE SI INTERVENTIE PLACA IN CAZ DE CONTACT LICHID

Curatare Contact Lichid Curatare se face ca in multe alte service-uri de specialitate dar diferenta se face prin aplicarea rezolvarii in caz de nefunctionalitate a aparatului, la cerere se poate incerca resurcitarea aparatului pentru a putea salva informatiile sau chiar sa se faca functional aparatul.
 Experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai inalta calitate.
  Curatarea se face dupa ce au fost inloturate toate modulele nonesentiale si cele care se pot curata vor trece prin acelasi proces :
1. Curatare cu Utreasunete si Alcool Izopropilic
2. Curatare cu Lichid special pentru inlaturarea particulelor de oxid
1. Din nou o curatare cu Utreasunete si Alcool Izopropilic
4. Curatare sub jet de apa pentru inlaturarea impuritatilor si urmelor de oxid se foloseste o pasta speciala care curata zonele oxidate pentru a arata cat mai bine
  Acest proces dureaza circa 6 ore.


 Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.

 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.

 Fara acordul tau vizita ta nu este monotorizata in nici un fel. Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.


Accepta