Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0769 002 003

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Politică Clickgsm.ro



- Puteți returna un produs dacă nu sunteți mulțumit de acesta in termen de 14 zile de la data primirii comenzii, indiferent de motiv.

Folii : se pot returna doar dacă nu au fost montate!
Huse : se pot returna, pentru orice motiv, atât timp cât mai aveți ambalajul Husei.
Piese : se pot returna doar dacă aceste nu au fost montate, Înainte de a se monta trebuie sa fie Testate.
Accesorii : Se pot returna in caz de defecte de fabricație și nu defecte provocate, și trebuie sa se returneze cu ambalajul original complet.


- Puteți înlocui un produs daca nu este cel așteptat de dumneavoastră urmând ca in cazul in care daca noul produs este mai scump, sa achitati doar diferența dintre produse sau sa vă restituim diferența într-un cont bancar, daca produsul este mai ieftin.

- Ne puteți contacta pe email office@quickgsm.ro sau telefonic/WhatsApp la numărul 0769 002 003 .

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distantă, fără a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne infirmați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca transmisă prin e-mail.

Vom efectua această rambursare prin transfer bancar (avem nevoie de codul dumneavoastră IBAN) .

Expediați produsele in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea.
Intenția de a returna produsul trebuie transmisa la adresa de email office@quickgsm.ro, însoțită de numărul facturii, numele dumneavoastră și numărul de telefon unde puteți fi contactat. Numărul de telefon pentru retururi este: 0769 002 003 .

Produsul returnat trebuie să fie in aceeași stare in care a fost livrat (inclusiv ambalajul original și toate componentele incluse in pachet, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se vă face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data returului.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului in următoarele situații: Returnări repetate (mai mult de doua retururi repetate pentru același tip, marcă și model de produs). Dacă au fost cumpărate mai multe produse de același tip, marca și model, se accepta returnarea unui singur produs desigilat (restul de produse sunt acceptate numai dacă sunt sigilate in ambalajul original cu toate etichetele originale).

Produsele comandate și ridicate din sediu, nu pot fi returnate conform O.U.G 34 din 2014.Aceste produse pot fi testate in momentul recepției.

Condițiile de retur in cazul persoanelor juridice/firme (operatori economici )/clienților care nu întrunesc condițiile privind calitatea de consumator : perioadă de 3 zile lucrătoare de la data intrării in posesie a produsului/produselor , minim 3 comenzi finalizate in prealabil, produsul returnat sa fie sigilat, nefolosit.


* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Clickgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL