🚚 #Cerere Curier

Politica Folosita pe acest site

Politica GDPR

Stimate Client,
Aceasta pagina cuprinde o informare cu privire la datele colectate de la dumneavoastră. În colectarea acestor date, conform legii, trebuie să vă furnizam informații despre noi, motivele pentru care colectăm datele și cum le vom utiliza, precum și despre drepturile pe care le aveți cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal.
Prin acest formular vă solicităm să vă exprimați consimțâmantul pentru a putea utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal, în scopurile specificate aici. Vă rugăm să selectați doar dacă sunteți de acord să ne acordați acest consimțământ în vederea scopurilor specificate aici.
Cine suntem?
Denumirea societații care vă solicită consimțâmantul pentru utilizarea datelor dumneavoastră, în scopurile specificate în acest formular, este:
S.C. Quick Sistems Solution S.R.L
Str. Constantin Radulescu Motru, Nr 4, Bl. 1, Sector 4,
București, România
Dorim să utilizăm următoarele date cu caracter personal:
Numele
Prenumele
Număr de telefon
Adresa livrare
Adresa IP
În ce scopuri dorim să utilizăm datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastră vor fi folosite exclusiv în scopul efectuării: comenzilor / intocmirii contractelor si facturilor/ intocmirii documentelor de transport / marketing.
Ce vom face cu datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastră vor fi transmise către furnizorii de servicii aferente scopurilor menționate mai sus. De asemenea, S.C. Quick Sistems Solution S.R.L. poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii afiliate sau cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în scopurile specificate aici.
Datele dumneavoastră ar mai putea fi transmise organelor de poliție, parchet, instanțe judecătorești sau altor instituții care exercită autoritatea de stat, în măsura în care au atribuții legale în sensul primirii unor astfel de date și în strictă concordanță cu prevederile legale aplicabile.

Datele dumneavoastră nu vor face obiectul unui proces decizional individual automatizat care să producă efecte juridice asupra dumneavoastră. Vă rugăm să aveți în vedere că, prin consimțământ, vă exprimați acordul expres cu privire la prelucrarea acestor date in scopurile mentionate.
Retragerea consimțământului
Vă puteți retrage consimțământul oricând, adresându-vă în scris către noi, la adresa noastră indicată în acest formular, fie la adresa de email: clickgsmbucuresti@gmail.com
Durata de păstrare a datelor dumneavoastră
Vom pastră datele dumneavoastră timp de 5 ani de la data ultimei comenzi către noi. Drepturile dumneavoastră
Aveți dreptul legal de acces la datele pe care ni le furnizați, precum și dreptul de a ne solicita rectificarea acestora sau restricționarea prelucrării. De asemenea, aveți dreptul legal de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră, precum și dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri. Aveți dreptul legal la portabilitatea datelor și dreptul legal de a ne solicita ștergerea acestora.
Dreptul de a vă plânge
Dacă aveți vreo nemulțumire cu privire la utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră, pe care noi nu am putut-o soluționa, vă puteți adresa Autorității Naționale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, conform instrucțiunilor aflate pe website-ul acestei instituții www.dataprotection.ro, sau direct la adresa acesteia:
Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod poștal 010336
București, România

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de S.C. Quick Sistems Solution S.R.L, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
1.1 Scopul colectarii datelor este:
informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achiziționate,
trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail)
de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
1.2 Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C. Quick Sistems Solution S.R.L, și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate în scopul prevăzut mai sus la punctul 1.2. 1.3 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
1.4 Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrării datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi stergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam să ne informati cat mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa: Quick Sistems Solution S.R.L, Str. Constantin Radulescu Motru, Nr 4, Bl. 1, Sector 4, sau la adresa de e-mail clickgsmbucuresti@gmail.com. 1.5 Platile on-line beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.
1.6 Prin completarea in formularul de comanda pe site-ul clickgsm.ro, a datelor personale, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care S.C. Quick Sistems Solution S.R.L a incheiat parteneriate in vederea oferirii produselor prin credit sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii analizei de credit si sa le transmita in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele Cumparatorului in baza de date a Biroului de Credit.
1.7 Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Politica Cookies

Nota de Utilizare a Fișierelor Cookie
Site-ul clickgsm.ro utilizează cookie-uri.
Informațiile prezentate în continuare au scopul de a aduce la cunoștință utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea și administrarea „cookie”-urilor utilizate de site-ul clickgsm.ro. Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori, permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai plăcută, îmbunătățesc eficiența publicității online.
Ce este un „cookie”?
Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și ca „browser cookie” sau „HTTP cookie” sau pur și simplu „cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.
Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Chrome) și este complet „pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată, tehnic; doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.
Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Există 2 categorii mari de cookie-uri:
Cookie-uri de Sesiune – acestea sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau închide fereastra browserului.
Cookie-uri Persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive- ul unui computer sau echipament (și în general depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decat cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookieuri plasate de terți) – care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevantă pentru utilizatori.
Care este durata de viață a unui cookie?
Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Așa cum am menționat mai sus, unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (session cookies) și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul a părăsit website-ul, iar alte cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website („cookie-uri permanente”). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.
Ce sunt cookie-urile plasate de terți?
Anumite secțiuni de conținut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (ex: un video sau o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului și ele se numesc „third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie să respecte, de asemenea, reglementările legale în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului site-ului.
Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site
O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:
· Cookie-uri de performanta a site-ului
· Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
· Cookie-uri pentru geotargetting
· Cookie-uri de înregistrare
· Cookie-uri pentru publicitate
· Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube.
Cookie-uri de performanță:
Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.
Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor:
De fiecare dată când un utilizator vizitează acest site softul de analytics furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ați mai vizitat acest site până acum. Browserul ne va spune daca aveți acest cookie, iar dacă nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne vizitează și cat de des o fac.
Cookie-uri pentru geotargetting:
Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară proveniți. Este complet anonim și este folosit doar pentru a targeta conținutul – chiar și atunci când sunteți pe pagina noastra în limba română sau în altă limbă primiți aceeași reclamă.
Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?
Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Webserverul va recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters. Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet.
Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile
Dacă nu vă deranjeaza cookie-urile și sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și al datelor personale de acces. Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul.
Cum pot opri cookie-urile?
Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face site-ul nostru dificil de vizitat și folosit. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului dumneavoastră. Pentru a înțelege aceste setări, puteți folosi opțiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
Mai multe informații despre cookie-uri puteți afla contactându-ne direct la adresa: Str. Constantin Radulescu Motru, Nr 4, Bl. 1, Sector 4, Bucuresti, Service GSM.

Regulament GDPR

Protectia Datelor cu Caracter Personal
Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.
Prezentul document va este adresat in calitatea dvs. de utilizator al Platformei iCover.ro (disponibila in varianta mobile si web, la adresa clickgsm.ro) si are ca scop informarea dvs. in acord cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 2016/679, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre QUICK SISTEMS SOLUTION SRL.
In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii:
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre: QUICK SISTEMS SOLUTION SRL, avand sediul social in Bucuresti, Str. Constantin Radulescu Motru, Nr 4, Bl. 1, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6721/2017, avand CUI RO37546410, inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0026945 din data 03/11/2015.
Principiile fundamentale în prelucrarea datelor personale
Confidenţialitatea datelor tale este un drept garantat. Sunt datele tale şi vei putea cere la orice moment ştergerea completă a acestor date, cu exceptia celor ce trebuie pastrate conform legii. Poţi face asta printr-un simplu mail la clickgsmbucuresti@gmail.com
Experienţa utilizării site-ului nostru şi siguranţa datelor tale sunt cele mai importante aspecte ale operaţiunilor noastre.
Suntem aliniaţi şi respectăm regulile impuse de standardul european GDPR.
Datele personale sunt întotdeauna sensibile. De aceea le colectăm doar atunci când e absolută nevoie pentru a asigura o experienţă pozitivă, completă şi sustenabilă pentru clienţii noştri şi le păstrăm doar atât cât această nevoie este actuală sau dacă legea ne cere acest lucru.
Nu ne plac interacţiunile nedorite la fel de mult ca şi tine şi nu le vom folosi nici în relaţia cu clienţii, nici în cea cu vizitatorii site-ului nostru.
DATELE TALE NU AU FOST SI NU VOR FI NICIODATĂ VÂNDUTE, ÎNCHIRIATE SAU DISTRIBUITE CĂTRE TERŢI, SUB NICI O FORMA.
Excepţie de la această regulă fac doar acele servicii terţe care sunt obligatoriu necesare derulării operaţiunilor noastre: firmele de curierat, serviciile poştale şi/ sau procesatorii de plăţi securizate. Ne asigurăm însă ca fiecare din aceşti parteneri să respecte regulamentele în vigoare privind protecţia datelor personale (GDPR). Nu vom colabora cu furnizori care nu au implementat cel puţin acest standard.
Ce fel de date personale colectăm şi de ce?
În momentul în care devii client (printr-o achiziţie punctuală) sau doar doresti sa te abonezi la Newsletter Comercial, avem nevoie de anumite date personale pentru a putea să-ţi oferim produsele si promotiile noastre:
a. Abonare la Newsletter:
- adresa ta de email.
b. Prelucrarea oricarei comenzi plasate pe clickgsm.ro:
– Nume, prenume: pentru identificare (inclusiv pentru identificare de catre curier)
– Adresa de mail: pentru identificare şi autentificare. Adresa de mail este principalul nostru identificator în relaţia cu tine.
– Cel puţin o adresă poştală corecta si complete: pentru a putea livra produsele.
– Cel puţin un număr de telefon: pentru a te putea contacta în relaţie cu comenzile tale, niciodată însă pentru reclamă sau marketing.
Opţional:
– adrese de livrare alternative: atunci când tu decizi că este nevoie de acest lucru.
– numere de telefon alternative – atunci când tu decizi că este nevoie de acest lucru.
icover Cum stocăm datele tale şi pentru cât timp?
Atunci când faci o acţiune prin care vom înregistra date personale despre tine care te pot identifica personal (de ex. achiziţia unui produs care necesită crearea unui cont, înregistrarea explicită pe o listă de mailing sau in cadrul unei politici de fidelizare), stocarea se va face în felul următor:
– online pentru menţinerea istoricului comenzilor şi a facturilor emise (2 ani după ultima achiziţie, respectiv după anularea abonamentului)
– local şi online pentru datele legal necesare pentru facturare (10 ani, conform dispoziţiilor legale)
– online şi local pentru sistemele de CRM pentru menţinerea unei relaţii corecte şi eficiente cu tine (1 an după ultima achiziţie, respectiv după anularea abonamentului)
– online şi local pentru listele de mailing în platforme terţe dedicate (continuu până la dezabonarea ta de la lista respectivă, dezabonare pe care o poţi face printr-un simplu click în oricare mail tip newsletter / marketing primit de la noi)
Important: Cookie-urile plasate, atât cele obligatorii şi cele din partea terţilor, au o perioadă de valabilitate limitată la maxim 90 de zile de la ultima vizită, după care nu mai sunt funcţionale.
Găzduirea site-urilor este făcută pe servere ale unor furnizori de servicii de găzduire internet care au aderat şi implementat la standardul GDPR. La fel şi platformele terţe folosite.
NU STOCAM DATE ALE CARDURILOR TALE BANCARE. La orice plata online cu cardul vei fi redirectionat catre Platforma specializata in tranzactii online cu cardul.
Cum poţi solicita ştergerea datelor tale?
Poţi în orice moment solicita ştergerea datelor tale personale în cazul în care eşti sau ai fost client al QUICK SISTEMS SOLUTION SRL, sau dacă te-ai înregistrat la un moment dat pe o listă de mailing.
Nu poţi cere acest lucru ca simplu vizitator fiindcă nu avem date personale colectate despre tine.
Solicitarea o poţi face rapid, printr-un simplu email la clickgsmbucuresti@gmail.com în care ne precizezi prenumele şi numele tău. E important să trimiţi mailul de pe adresa cu care te-ai înregistrat iniţial. Pentru confirmarea solicitării, te vom suna la numărul de telefon înregistrat în baza noastră de date, sau, in lipsa acestuia, catre mailul de pe care ai formulat solicitarea. După confirmare, ştergerea datelor se va face rapid, în maximum 7 zile lucrătoare.
Ştergerea nu este posibilă pentru acele date pe care suntem obligaţi să le păstrăm ca să respectăm legislaţia în vigoare (de ex. facturile emise către tine sunt păstrate ca atare 10 ani de la ultima factură emisă iar datele aferente nu se pot elimina).
Siguranţa datelor
clickgsm.ro este securizat. Interacţiunile, datele introduse în formulare, inclusiv cele financiare, sunt protejate prin criptare SSL. Poţi verifica acest lucru prin faptul că în bara de titlu a browser-ului tău apare iconiţa unui lacăt închis. Doar siturile care afişează un asemenea simbol sunt securizate şi comunicările criptate.
Toate datele sunt păstrate în platforme care îndeplinesc sau exced standardele uzuale de siguranţă. Datele integrale referitoare la modalitatea de plată înregistrată cu QUICK SISTEMS SOLUTION SRL nu sunt accesibile nici unui colaborator QUICK SISTEMS SOLUTION SRL iar procesatorii de plăţi cu care lucram sunt certificaţi la nivel european şi conţin mecanisme de siguranţă antifraudă la standarde înalte. Totuşi, trebuie să fii conştient(ă) că nici un mecanism şi nici o platformă nu poate oferi 100% siguranţă. De aceea, în cazul descoperirii unui atac la oricare din modalităţile noastre de păstrare a datelor tale personale, QUICK SISTEMS SOLUTION SRL te va anunţa în maxim 48h de la descoperirea unei asemenea breşe de confidenţialitate, te va informa asupra tipului de date compromise şi îţi va propune variante de soluţionare.
Modificarea politicii de confidenţialite
Ca şi în cazul "Termenilor şi Condiţiilor", modificările esenţiale la Politica de Confidenţialitate vor fi obligatoriu aduse la cunoştinţa clienţilor. În funcţie de modificări poate fi necesară in viitor o nouă acceptare explicită din partea ta dacă vrei să continui să ne fii client.
ultima modificare - 25.05.2018


 Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.

 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.

 Fara acordul tau vizita ta nu este monotorizata in nici un fel. Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.


Accepta