Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Touchscreen cu Sticla Negru Allview Viva D8 (qn)
Touchscreen Allview Viva D8 Negru

🚚 Comada Piesa:2 zile

69 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:4 Zile

108 Lei


Piesa:Touchscreen

Culoare:Negru

Pret cu Montaj:108 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:69 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: qn
COD: m11s1
Tip: Touchscreen
Brand: Allview
Nume: Viva D8
Categorie: Piesa - TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam
Nume: Touchscreen Allview Viva D8 Negru
Disponibilitate: 2021-07-02

Touchscreen Allview Viva D8 Negru


Piesa Touchscreen cu Sticla Negru Allview Viva D8 (qn) din categoria TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Touchscreen Allview Viva D8 Negru, Touchscreen cu Sticla Negru Allview Viva D8, Touchscreen Allview Viva D8 Negru, (qn) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Allview Viva D8


Descriere scurtă Allview Viva D8


🔍 Allview Viva D8 conceput și construit de Allview, într-o carcasa de înălțime 130 milimetri, lățime 209 milimetri, grosime 10 milimetri și o greutate de 400 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2246 pixeli și o diagonală de 195.58 milimetri cu o suprafață de 55.16% din mărime. Având putere de procesare de 1200 MHz oferit de un procesor MediaTek MT8312 și video de ARM Cortex-A53 oferit de ARM Mali-400 MP1 ajutate de 512 MB RAM. Capacitate de stocare 4 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2048 x 1536 pixeli, 3.15 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 4.2 Jelly Bean upgradabil.
Allview Viva D8 vine echipat cu o baterie de 3600 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii Allview Viva D8

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa touchscreen cu sticla negru allview viva d8 Viva D8 vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Allview, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere