Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Touchscreen cu Sticla Kmax I10 (qa)
Touchscreen Digitizer Kmax I10 Geam Sticla Tableta

🚚 Comada Piesa:6 zile

139 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:7 Zile

210 Lei


Piesa:Touchscreen

Pret cu Montaj:210 Lei

Durata Service:4 Zile

Durata Curier:7 Zile

Pret Piesa:139 Lei

Livrare:6 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: qa
COD: p1pgx
Tip: Touchscreen
Brand: Kmax
Nume: I10
Categorie: Piesa - TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam
Nume: Touchscreen Digitizer Kmax I10 Geam Sticla Tableta
Disponibilitate: 2021-10-01

Touchscreen Digitizer Kmax I10 Geam Sticla Tableta


Piesa Touchscreen cu Sticla Kmax I10 (qa) din categoria TouchScreen, Digitizer, Sticla, Geam care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: None.
Touchscreen Digitizer Kmax I10 Geam Sticla Tableta, Touchscreen cu Sticla Kmax I10, Touchscreen Digitizer Kmax I10 Geam Sticla Tableta, (qa) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Kmax I10

Nota reparatii Kmax I10


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa touchscreen cu sticla kmax i10 I10 vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Kmax, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere