Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Sticla cu TouchScreen Negru HTC One ME (cp)
Touchscreen HTC One ME Negru

🚚 Comada Piesa:2 zile

36 Lei

🛠️ Cerere Oferta :

Reparatie.

🛑 Important:

Riscuri Reparatie


Piesa:Sticla

Culoare:Negru

Livrare:3 Zile

Pret Piesa:36 Lei

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: cp
COD: mt95
Tip: Sticla
Brand: HTC
Nume: One ME
Categorie: Piesa - Sticla, Geam, Fata, Touchscreen, Componente Refurbishare
Nume: Touchscreen HTC One ME Negru
Disponibilitate: 2021-07-02

Touchscreen HTC One ME Negru


Piesa Sticla cu TouchScreen Negru HTC One ME (cp) din categoria Sticla, Geam, Fata, Touchscreen, Componente Refurbishare care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Touchscreen HTC One ME Negru, Sticla cu TouchScreen Negru HTC One ME, Touchscreen HTC One ME Negru, (cp) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru HTC One ME


Descriere scurtă HTC One ME


🔍 HTC One ME conceput și construit de HTC, într-o carcasa de înălțime 143.4 milimetri, lățime 75.6 milimetri, grosime 10.7 milimetri și o greutate de 169 g, cu un display Super LCD 3 cu o rezoluție de 1080 x 2160 pixeli și o diagonală de 137.16 milimetri cu o suprafață de 69.64% din mărime. Având putere de procesare de 2300 MHz oferit de un procesor MediaTek Helio X10 (MT6795) și video de ARM Cortex-A7 oferit de PowerVR G6200 ajutate de 3 GB RAM. Capacitate de stocare 32 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 5384 x 3752 pixeli, 20.2 megapixeli și cea de frontală de 2688 x 1520 pixeli, 4.09 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 5.0.2 Lollipop upgradabil.
HTC One ME vine echipat cu o baterie de 3240 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 13 ore si 30 minute, 13.5 ore , 810 minute , 0.6 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii HTC One ME

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa sticla cu touchscreen negru htc one me One ME vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat HTC, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere