Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Ornament Camera Apple iPhone (7h)
Ornament Camera Fata iPad Air 2

🚚 Comada Piesa:2 zile

21 Lei

🛠️ Cerere Oferta :

Reparatie.


Piesa:Ornament Camera

Livrare:3 Zile

Pret Piesa:21 Lei

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: 7h
COD: mqrf
Tip: Ornament Camera
Brand: Apple
Nume: iPhone
Categorie: Piesa - Componente Carcasa, Ornament, Metal, Plastic, Colorat, Suport Geam
Nume: Ornament Camera Fata iPad Air 2
Disponibilitate: 2021-07-02

Ornament Camera Fata iPad Air 2


Piesa Ornament Camera Apple iPhone (7h) din categoria Componente Carcasa, Ornament, Metal, Plastic, Colorat, Suport Geam care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Ornament Camera Fata iPad Air 2, Ornament Camera Apple iPhone, Ornament Camera Fata iPad Air 2, (7h) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Apple iPhone


Descriere scurtă Apple iPhone


🔍 Apple iPhone conceput și construit de Apple, într-o carcasa de înălțime 109.3 milimetri, lățime 64.1 milimetri, grosime 12.8 milimetri și o greutate de 147 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 1080 x 2432 pixeli și o diagonală de 93.98 milimetri cu o suprafață de 46.91% din mărime. Având putere de procesare de 312 MHz oferit de un procesor Samsung S5L8900 și video de ARM1176JZF-S oferit de PowerVR MBX Lite ajutate de 128 MB RAM. Capacitate de stocare 4 GB , 8 GB , 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 1600 x 1200 pixeli, 1.92 megapixeli și cea de frontală de , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul iOS, iOS 3.1.3 upgradabil.
Apple iPhone vine echipat cu o baterie de Li-Ion care are o durată de viată vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii Apple iPhone

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa ornament camera apple iphone iPhone vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Apple, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere