Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Mufa Incarcare Allview X2 Soul Style+ (hq)
Conector Incarcare Allview X2 Soul Style S Plus

🚚 Comada Piesa:2 zile

28 Lei

🛠️ Cerere Oferta :

Reparatie.


Piesa:Mufa Incarcare

Livrare:3 Zile

Pret Piesa:28 Lei

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: hq
COD: mvvs
Tip: Mufa Incarcare
Brand: Allview
Nume: X2 Soul Style+
Categorie: Piesa - Conexiune Incarcare, Port, Mufa, USB, Date, Conector
Nume: Conector Incarcare Allview X2 Soul Style S Plus
Disponibilitate: 2021-07-02

Conector Incarcare Allview X2 Soul Style S Plus


Piesa Mufa Incarcare Allview X2 Soul Style+ (hq) din categoria Conexiune Incarcare, Port, Mufa, USB, Date, Conector care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Conector Incarcare Allview X2 Soul Style S Plus, Mufa Incarcare Allview X2 Soul Style+, Conector Incarcare Allview X2 Soul Style S Plus, (hq) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Allview X2 Soul Style+


Descriere scurtă Allview X2 Soul Style+


🔍 Allview X2 Soul Style+ conceput și construit de Allview, într-o carcasa de înălțime 135.3 milimetri, lățime 74.8 milimetri, grosime 7.6 milimetri și o greutate de 140 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o diagonală de 129.54 milimetri cu o suprafață de 62.25% din mărime. Având putere de procesare de 1400 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6580A și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-T720 MP1 ajutate de 3 GB RAM. Capacitate de stocare 16 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3120 pixeli, 12.98 megapixeli și cea de frontală de 2560 x 1920 pixeli, 4.92 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 5.1 Lollipop upgradabil.
Allview X2 Soul Style+ vine echipat cu o baterie de 2850 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 7 ore , 420 minute , 0.3 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Nota reparatii Allview X2 Soul Style+

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa mufa incarcare allview x2 soul style.plus X2 Soul Style+ vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Allview, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere