Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Mufa Incarcare Allview P4 Pro (hu)
Conector Incarcare Allview P4 ProStoc Zero

🛠️ Verificare Stoc :

Cerere.


Piesa:Mufa Incarcare

Stoc:FARA

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: hu
COD: mvw1
Tip: Mufa Incarcare
Brand: Allview
Nume: P4 Pro
Categorie: Piesa - Conexiune Incarcare, Port, Mufa, USB, Date, Conector
Nume: Conector Incarcare Allview P4 Pro
Disponibilitate: 2021-07-02

Conector Incarcare Allview P4 Pro


Piesa Mufa Incarcare Allview P4 Pro (hu) din categoria Conexiune Incarcare, Port, Mufa, USB, Date, Conector care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: P4Pro, .
Conector Incarcare Allview P4 Pro, Mufa Incarcare Allview P4 Pro, Conector Incarcare Allview P4 Pro, P4Pro (hu) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Allview P4 Pro


Descriere scurtă Allview P4 Pro


🔍 Allview P4 Pro cunoscut sub nume model ca P4Pro, conceput și construit de Allview, într-o carcasa de înălțime 119.7 milimetri, lățime 68.9 milimetri, grosime 13.4 milimetri și o greutate de 129 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli și o diagonală de 104.14 milimetri cu o suprafață de 56.37% din mărime. Având putere de procesare de 1350 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6580M și video de ARM Cortex-A7 oferit de ARM Mali-T720 MP1 ajutate de 1 GB RAM. Capacitate de stocare 8 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 2592 x 1944 pixeli, 5.04 megapixeli și cea de frontală de 640 x 480 pixeli, 0.31 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 7.0 Nougat upgradabil.
Allview P4 Pro vine echipat cu o baterie de 1600 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 7 ore si 30 minute, 7.5 ore , 450 minute , 0.3 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Folie Protectie pentru Allview P4 Pro

Ultra Anti Blue Light

Folie Protectie Ecran Frendly P4 Pro

Protectie Ecran Frendly

Thin Clear

Folie Protectie Ecran Frendly P4 Pro

Protectie Ecran Frendly

Ultra Clear

Folie Protectie Ecran Frendly P4 Pro

Protectie Ecran Frendly


Nota reparatii Allview P4 Pro

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa mufa incarcare allview p4 pro P4 Pro vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Allview, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere