Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Mufa Incarcare Allview L7 (hv)
Conector Incarcare Allview L7

🚚 Comada Piesa:2 zile

24 Lei

🛠️ Cerere Oferta :

Reparatie.


Piesa:Mufa Incarcare

Livrare:3 Zile

Pret Piesa:24 Lei

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: hv
COD: mvw2
Tip: Mufa Incarcare
Brand: Allview
Nume: L7
Categorie: Piesa - Conexiune Incarcare, Port, Mufa, USB, Date, Conector
Nume: Conector Incarcare Allview L7
Disponibilitate: 2021-07-02

Conector Incarcare Allview L7


Piesa Mufa Incarcare Allview L7 (hv) din categoria Conexiune Incarcare, Port, Mufa, USB, Date, Conector care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: None.
Conector Incarcare Allview L7, Mufa Incarcare Allview L7, Conector Incarcare Allview L7, (hv) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile..

Piese disponibile pentru Allview L7

Nota reparatii Allview L7


✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa mufa incarcare allview l7 L7 vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Allview, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere