Click

GSM

0721105333


#CerereCurier


Modul Incarcare cu Microfon, Mufa Incarcare Allview X3 Soul Plus (vn)
Banda Flex Conector Incarcare Allview X3 Soul Plusa

🚚 Comada Piesa:2 zile

56 Lei

🛠️ Comanda Reparatie:4 Zile

95 Lei


Piesa:Modul Incarcare

Pret cu Montaj:95 Lei

Durata Service:1 Zile

Durata Curier:3 Zile

Pret Piesa:56 Lei

Livrare:2 Zile

Depozit: Partener

Service Reparatii GSM
ID: vn
COD: m14mp
Tip: Modul Incarcare
Brand: Allview
Nume: X3 Soul Plus
Categorie: Piesa - Mufa Incarcare, Modul, Charghing, Port, Flex, Banda, USB, Date, Conexiune
Nume: Banda Flex Conector Incarcare Allview X3 Soul Plusa
Disponibilitate: 2021-07-02

Banda Flex Conector Incarcare Allview X3 Soul Plusa


Piesa Modul Incarcare cu Microfon, Mufa Incarcare Allview X3 Soul Plus (vn) din categoria Mufa Incarcare, Modul, Charghing, Port, Flex, Banda, USB, Date, Conexiune care se poate potrivi unuia dintre aceste modele: , .
Banda Flex Conector Incarcare Allview X3 Soul Plusa, Modul Incarcare cu Microfon, Mufa Incarcare Allview X3 Soul Plus, Banda Flex Conector Incarcare Allview X3 Soul Plusa, (vn) piesa care se aduce pe comanda, se poate oferi Montaj, Garantie 90 zile.. *Piesa trebuie montata in service-GSM, in caz de retur sa se prezinte fisha de service ca nu este functionala, sau sa detineti atestat de electronist, multumim.

Piese disponibile pentru Allview X3 Soul Plus


Descriere scurtă Allview X3 Soul Plus


🔍 Allview X3 Soul Plus conceput și construit de Allview, într-o carcasa de înălțime 145.4 milimetri, lățime 79 milimetri, grosime 8.4 milimetri și o greutate de 191 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2340 pixeli și o diagonală de 139.7 milimetri cu o suprafață de 64.85% din mărime. Având putere de procesare de 1700 MHz oferit de un procesor MediaTek Helio P10 (MT6755) și video de 4x 1.8 GHz ARM Cortex-A53, 4x 1.2 GHz ARM Cortex-A53 oferit de ARM Mali-T860 MP2 ajutate de 4 GB RAM. Capacitate de stocare 32 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3120 pixeli, 12.98 megapixeli și cea de frontală de 3648 x 2190 pixeli, 7.99 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 6.0 Marshmallow upgradabil.
Allview X3 Soul Plus vine echipat cu o baterie de 3580 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată 15 ore , 900 minute , 0.6 zile vorbire in 3G Specificații Complete

Folie Protectie pentru Allview X3 Soul Plus

Ultra Anti Blue Light

Folie Protectie Ecran Frendly X3 Soul Plus

Protectie Ecran Frendly

Thin Clear

Folie Protectie Ecran Frendly X3 Soul Plus

Protectie Ecran Frendly

Ultra Clear

Folie Protectie Ecran Frendly X3 Soul Plus

Protectie Ecran Frendly

Ultra Anti Blue Light

Folie Protectie Ecran X3 Soul Plus

Protectie Ecran

Thin Clear

Folie Protectie Ecran X3 Soul Plus

Protectie Ecran

Ultra Clear

Folie Protectie Ecran X3 Soul Plus

Protectie Ecran


Nota reparatii Allview X3 Soul Plus

✅  Înainte de a ne folosii serviciul de piesa modul incarcare cu microfon si mufa incarcare allview x3 soul plus X3 Soul Plus vă rugăm verificați dacă vă puteți repara aparatul într-un service autorizat Allview, Nu suntem un service autorizat, noi încercăm să aducem aceleași servicii dar mult mai rapid pentru ajutorul dvs, unele reparații nu se pot executa in parametrii normali pentru că nu se pot folosi piese originale, iar unele reparații nu se execută nici in aceste service-uri autorizate, sau ai optat pentru o astfel de piesă (aftermarket), acestă reparație de care aveți nevoie va întregi aparatul dvs, dar tine cont el deja nu mai este nou, plus că este și defect, vă vom pune la dispoziție toate posibilitățile de al întregii cat mai bine posibil. (diferențe de preturi intre Original și Aftermarket sunt sesizabile acolo unde se găsesc piese). Noi îndrumăm clientul să facă alegerea potrivită (sau de buget), dar piesele originale sunt un atu in orice reparație, ALEGE POTRIVIT.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se va mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
clickgsm.ro © 2022 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ ClickGSM ® din 2020 creat de Preda Cătălin

Contact
2
Mesaje

Locatie

Cerere